2777
2789

20

25

26

27

1

5

9

19

20

21

29

بسم الله الرحمن الرحیم

💎 اَللّهُمَّ نَوِّر قُلُوبَنا بِالْقُرآن اَللّهُمَّ زَیِّن اَخْلاقَنا بِزینَةِ الْقُرآن اَللّهُمَّ ارْزُقنا شَفاعَةَ الْقُرآن💎

°•○●°•🍃🌸🍃•°●○•

🌼خیلی ممنون از همکاریتون دوستای خوبم🌼

💐  اجرتون با خدا و قرآن باشه عزیزان دل💐

⚜برای تلاوت این جزها از شنبه ۵ مهر   الی جمعه ۱۱ مهر فرصت داریم🥰

ثوابی از ختم این هفته را به مناسبت ولادت امام حسن عسگری و به مناسبت وفات حضرت معصومه هدیه میکنیم محضر این دو بزرگوار🌸

همچنین  ثوابی از ختم این هفته را هدیه می‌کنیم به روح مطهر شهیدان: فلاحی؛ فکوری؛ نامجو ؛ کلاهدوز ؛ جهان آرا
🖤❤️

و با آرزوی سلامتی رهبر عزیزمون؛ و توفیقات روزافزون ایشان؛و باامید اینکه تا ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف ؛ سایه رهبر فرزانه و عزیزمون بالای سرمون باشه 🙏

انشاالله ثوابی از این ختم برسد به محضر حضرت صاحب الزمان عجل لولیک فرج 🙏

انشاالله که این بزرگواران واسطه پذیرش ختم ما بشوند

همچنین انشاالله به برکت این ختم قرآن ؛ هر چه زودتر مردم مظلوم فلسطین به آزادی و آرامش برسند ...آمین 🙏

و همچنین به نیت سلامتی و تعجیل در ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی فرجه ❤️🌸🙏

⚜و همچنین ثوابی از تلاوت این ختم برسه به روح تمامی اموات درگذشته ما که دستشون از این دنیا کوتاست🤲🍂

الهی آمین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان مشهد الرضا هستمزیارت جای همه خالیبهمن خاطر دیر شد اعلام جزها

سلام عزیزم 

زیارتا قبول باشه ،خیلی التماس دعا 

جزء 19

ان شاء الله همگی حاجت روا باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 
@جان_و_جهانم‍ @گلنص‍ @سارینوسورنا‍ @noshabe_meshkii‍ @mina7566‍

جز 20 گل 

حاجت روا بشین 

زیارت قبول ممنونم عزیزم❤😘

ما که مجاور هستیم 

من دیروز حرم بودم 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

@جان_و_جهانم‍ @گلنص‍ @سارینوسورنا‍ @noshabe_meshkii‍ @mina7566‍

سلام عزیزم اگ جزئی مونده بده بهم بخونم🦋

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498