2777
2789

سیمکارت هاتونو گذاشتید تو گوشی آیفونتون؟؟؟ 

من خریدم ولی خیلی کم ازش استفاده میکنم هم دوس دارم هم ی حسب مانعم میشه خیلی عجیبه چنددددماهه تاحالا سیمکارت نذاشتم فقط باهاش عکس و اینا میگیرم 

احساس خیانت میکنم در مقابل این گوشیم🥲😂😂 شیائومیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون ایفون شارژش زیاد نیممونه تموم میشه ولی انکه دارم پاور بانکه برا خودش😂😂

اره من خودمم چند ساله شیائومی دارم امسالم گوشی جدید گرفتم باز شیائومی 

من خود به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود...

یه شیائومی داشتم با یه سامسونگ 

شیايومیه اینقدر رو مخم بود و بی کیفیت بود که فروختمش ولی سامسونگ رو نگه داشتم 

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

گوشیت همش درحال پیدا کردن سیم کادت نیست؟

منم سیم کارت نذاشته بودم بعد همش درحال پیدا کردن سیم کارت بود  برا همین شارژ گوشیم ۱ روزه تموم میشد 

الان ۴ روز نگه میداره

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂

همیشه ایفون داشتم کلا دوتا سامسونگ داشتم ک دادم مادر شوهر و یکیشم ب رفیقم ی سامسونگم ک دوسال پیش خریدم دوتام از ایفونای قبلیمودارم

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉