2777
2789
عنوان

مامان ها ي بچه هاتون رفتن مدرسه تا ظهر چه می کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2266 بازدید | 110 پست

من تا ۹ تو گوشیم بعدش میرم صبحانه و نسکافه بعدش دوباره گوشی تا دخترم بیدار بشه بعد صبحانه دخترم و ناهار ... کارای خونه هم بعد ناهار ک شوهرم و بچم اومدن خونه ..‌چون دخترم بدخوابه وقتی خوابه دیگه نباید نفس هم بکشیم وگرنه بیدار میشه گریه میکنه وقتی هم بیداره و کسی خونه نیست دائم میخاد بیاد بغل پس باید صبر کنم تا بقیه بیان وقتی اونا خونن دیگه سمت من نمیاد

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس اولیه و اضطراب اجتماعیمیمونم تو مدرسه

آخی ♥️

برامن کوچیکه امسال رفت پیش

همیشه دلم میخواست بچه هام گریه کنن بگن مامان پیش ما بمون🤦‍♀️😂

ولی هر دوتاشون رفتن همون روز تو جمع کلاسشون اصلا نگفتن خرت به چن من😃

سرم درد میکنه دارم سعی میکنم بخابم

من دختر دومیم ۷ ماهش، شبها خیلی راحت نمیخوابیم.

صبح ها شوهرم خودش دختر اولیم و خوراکیش و .... حاضر میکنه تا من بخوابم.

ولی اینقدر دخترم برای بیدار شدن مقاومت میکنه تا آخر من بیدار میکنه، شوهرم عصبانی میشه، دداد میزنه سر من و ...‌

از وقتی میرن تا آخر شب سردرد دارم از کم خوابی

کلاس اولیه و اضطراب اجتماعیمیمونم تو مدرسه

دقیقا پسر من هم همینه..همش گریه داریم نظم مدرسه با جیغ و داد بهم میریزه..من هم یبار رفتم سرکلاس...معلمشون دوس نداره من برم سرکلاس ...خیلی اذیتم خیلی

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
آخی ♥️برامن کوچیکه امسال رفت پیشهمیشه دلم میخواست بچه هام گریه کنن بگن مامان پیش ما بمون🤦‍♀️😂ولی ه ...

گریه نمیکنه.مضطربه.تحت نظر روانپزشک هم هست

دیگه زنگ تفریح منو ببینه،یکم اروم شه تا کم کم عادت کنه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
آخی ♥️برامن کوچیکه امسال رفت پیشهمیشه دلم میخواست بچه هام گریه کنن بگن مامان پیش ما بمون🤦‍♀️😂ولی ه ...

فک میکنی خیلی حس بدیه...من از اول مهر تا الان کمرم خم شده بخاطر گریه های پسرم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
دقیقا پسر من هم همینه..همش گریه داریم نظم مدرسه با جیغ و داد بهم میریزه..من هم یبار رفتم سرکلاس...مع ...

اینجا هم همینه.منتهی من تو حیاط میمونم.زنگ تفریح ببینه هستم،راضیه

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴