2777
2789
عنوان

بعد اینکه بچه رو مدرسه فرستادی میخوابی

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 48 پست
مگه میشه ۸ کسی خوابش ببره

بله میشه

جنین از بدو تشکیل، انسانه...چی باعث شده فکر کنید یک تکه گوشته و جزئی از بدن مادر؟ فقط یک مدت احتیاج داره به تنها پناهگاهش تا سریع مراحل تکامل رو طی کنه...همونطور که نوزاد احتیاج به نگهداری داره...دستتون رو به خون فرزندتون آلوده نکنید! هیچکس از آینده خبر نداره، با چه تضمینی، حق حیات به فرزندتون نمیدید، شاید اون نجات دهنده تعداد زیادی از انسانها باشه...با وجود هر نوع سختی که در زندگی وجود داره! چرا این جنین نرفته در شکم مادری که سالهاست ناباروره، اما تدبیر امر الهی اونو گذاشته در شکم شما؟
نه اصلا دلم نمیاد،امروز که از در مدرسه گریه کردم تاخونه🥺دخترم بغض کرده بود هی ارومش کردم اما خودم م ...

عزیزززم کلاس اولیه

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزززم کلاس اولیه

اره،این چندروز خوب بود امروز بغضی شد،شانسم خدا یه فرشته فرستاد گفت خاله من میشه بادخترتون برم داخل مدرسه همونحورکه چشماش قرمزبود دستشو گرفت رفت.ناراحتیش هم این هست که مدیرگفت مادراحق ندارن حتی جلوی درمدرسه بیان

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
چرا عذاب وجدان؟ مادر باید همیشه به فکر خودش باشه پر انرژی باشه چون ستون خانوادست ... پس راحت استراحت ...

فدات مرسی از پیامت

تاجی ام💙💙🌟🌟..🥀هنوزم انتخاب قلبمی،بهترین اشتباهِ من،،دوباره دستمو تو بگیر گناهش پایِ من🍂🍂🥀🥀

چرا نشه

من ۶ یا زودتر بیدار میشم دیگه نمبتونم بخوابم تا بعد از ده شب ، 

مثلا الان بخوام بخوابم غیر ممکنه 

شد شد، نشد میرم خودمو از رو  مبل پرت میکنم پایین...🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️💃🏻💃🏻💃🏻💃🏻