2777
2789

ساعت ۹/۵میخوابه صبح ک بیدار میشه بیحاله هی کاراشو لفت میده کلاس اوله..یعنی ۹/5هم دیره واسع خوابیدن..چون مدرسش نزدیکه ی ربع ب ۷بیدارش میکنم..بالای ۹ساعت میخوابه یعنی کمه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باهاش همراهی کن عزیزم اشکال نداره

بچه ها هنوز تو حال و هوای تابستونن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            

پسر منم ۹.۵ می‌خوابید 

دیروز داشت مریض میشد از بی‌خوابی تب کرده بود بچم

دیشب ۸.۵ خاموشی دادم امروز بهتر بود خداروشکر 

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

نه کم نیست اماهنوز عادت نکردن بچه ها،دخترمنم کلاس اوله یک ربع به هفت بیدارش میکنم اماخب یکم مقاومت میکرد اول حالا بهترشده،شش ونیم خودش بیدارمیشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

قبلش کی میخوابید کی بیدارمیشد؟اگه یهو خیلی الگوی خوابش تغیر کرده طبیعیع عادت نداره کلاس اولی هم که بدتر

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

عزیزم نباید فقط همون یکی دو روزی که ۹.۵ خوابیده رو حساب کنین چون کمبود خواب از قبل تو بدنش بوده 

شما ۹ بخوابون ببین فرداش چطوره 

پسر من باید بین ۸ تا ۸.۳۰ بخوابه برای این ساعت خوابین از ۷:۳۰  مقدمات باید چید غذاش خورده باشه مسواک زده باشه قصه شب گوش داده باشه 

ممکنه کم خون باشه. غذاها مقوی بهش بده. شربت سه شیره بهش بده. گوشت زیاد بخوره‌

یه بخشش هم بخاطر عادته. ۹بخوابونش و صبح با بوس و بغل و ناز بیدارش کن. یه کم نرمش بکنید باهم. یه کم هم هوای بیرون پنجره رو باز کن بهش بخوره سرحال بشه.