2777
2789
عنوان

دخترای مجرد مامانای دختر دم بخت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 45 پست

استارتر مادرت تماس بگیره اگه گفت نیاین، مادرت بگه باشه دیگه مزاحم شما نمیشیم خداحافظ 

اینطوری اونا هم نمیگن مارو سر کار گذاشتن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
با برادرت دوسته یا سنتیهاگه سنتیه احتمالا خوششون نمیاد ولی روشون نمیشه نه بیارناگه دوستن حتما بادادا ...

اصلا برادرمو ندیدن که خوششون بیاد مامانم بیرون دیده دختره سر سنگینه و کمک حال مادرش بوده خوشش اومده شماره گرفته

only God

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دم مرگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

چرا ؟😱دور از جون جوونیت دختر

از دست شوهر بی ذاتم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

برادرت ازدواج اولشه؟سن خانم بالاست بعدا برای بچه دارشدن خ سخته، ریسکه اینارو هم درنظر گرفتین؟مورد دی ...

بله 

من میترسم چیزی بگم هی ازم مشورت میگیرن دختره بی بی فیس بوده مامانم بعدا فهمید سنشوبهش ۳۲ سال اینا میخوره

من سنش رو فهمیدم کلا مخالف زنگ زدن بعدی بودم سکوت کردم 

دیگه الانم میخان کنسل کنن من بگم موافقم می افته گردن من 

دقیقا برادر من عاشق بچس  حالا میگیم علم پیشرفت کرده ولی هزینه داره سخته گفتم اینارو

only God
مادرت چشم بازار و کور کرده با انتخابش انگار برای خودش ل له میخواد تا برای پسرش زن . داداششو دستی دست ...

😅

مورد زیاد بوده دخترا مهریه بالا گفتن اغلب دخترا دنبال مهریه بالا حقوق بالای ۵۰ 

ایشون با مهریه پایین  موافق بودن از اول مامانم گفته ما مهریه  بالا نمیپسندیم اونام گفتن ملاک سلامت پسره و کارش

only God