2777
2789
عنوان

دخترای مجرد مامانای دختر دم بخت بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 430 بازدید | 45 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برادرتون خودش نتونسته کسی و پیدا کنه؟

طفلک درس خونده بعدش کار 

از خودش بزرگترم سه تا بوده تا اونا سرو سامون بگیرن ایشون به فکر ازدواج نبود تو فامیل خیلی پیشنهاد شدش ولی خو میگفت بزرگترا هستن 

الان دخترایه فامیل متاهل شدن سن پایین مونده پسر عموی بابام میگه بیایید دختر من مال شما 

دختره سنش کمه ۲۰ سالشه دخترعمم هست عمم میگه بیا بکیرش خوشگل و تحصیلکرده محجوب ولی سنش ۲۳ 

only God
بله من میترسم چیزی بگم هی ازم مشورت میگیرن دختره بی بی فیس بوده مامانم بعدا فهمید سنشوبهش ۳۲ سال این ...

منطقی باشید خانم 40ساله بارداریش ریسکه،از33 ریسک داره هرچی بالا بیشتر میشه، مگر بچه نخواد

تو این مدل ازدواجا مبنا اینه.حالا مادر پسر بپسنده بعد پسر بپسنده.این نشد دختر بعدی..

ما دختر داشتیم درک کردیم این موضوع رو به کرار

برای خواستگاری مادرم و پدرم و برادرم همراه با گل و شیرینی میرن جلسه اول حالا میخاد بشه یا نشه

چون تجربه بی حرمتی بعضی خواستگارها رو دیدیم 

بدون هماهنگی  نمیرن سر زمان مقرر میرن و مدلی که گفتم

only God
ما دختر داشتیم درک کردیم این موضوع رو به کراربرای خواستگاری مادرم و پدرم و برادرم همراه با گل و شیری ...

عزیزم‌منظورم به شما نبود به خدا .

از کلام شما مشخصه‌چقدر محترمین واقعا

الهی که هیچ دختری تا سن بالا مجرد نمونه البته اگه قصد ازدواج داره ..چقدر ارزشا میاد پایین ..هزار تا ...

عزیزم یه طرفه قضاوت نکن

😅 منم دختر خانم سن بالا دیدم اینقدرررر که برای تمام خواستگاراش طاقچه بالا و رفتار متکبرانه داشت الان مجرده

دختر و پسر نداره باید رفتار اجتماعی بلد باشن، 😐 یه تاریخ نمیتونه جور کنه همش بهانه بهانه خب بار اخر پیشنهاد بدن نه اورد تمام بای

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

تعدا نگفتن ما گفتیم بالای ۵ قبول نداریم اونام مشکلی نداشتن

کاز خوبی میکنین

کدوم شهرین

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.