2777
2789

مادری که بچه‌ش هوشبهر بسیار پایینی داره

و من به عنوان کسی که با بچه کار کردم متوجه احتمالی این قضیه شدم ولی باید بچه شونو بیارن تا ازش تست بگیرم

و اگه تشخیص همین باشه میشه بهش جور دیگه ای کمک کرد.. 

حالا چجوری ب مادر بگم بچه رو بیارن برای تست که ناراحت نشه؟ 

سلام عزیزم من همون مادرم که نگران سنجش پسرمم اصلا آروم قرار نداره یه چیزی رو بخواد تعریف کنه کلا یادش میره اصلا یه وقتا یه چیزا سرهم میکنه که اتفاق نیوفتاده میخوام شعر یادش بدم دستش میزاره جلو دهنم میگه بسه دیکه امسال باید بره پیش نگران سنجش بعدشم برا کلاس اول 😔😔😔😔  

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

سلام عزیزم من همون مادرم که نگران سنجش پسرمم اصلا آروم قرار نداره یه چیزی رو بخواد تعریف کنه کلا یاد ...

اگه بتونین ازش تست بگیرین خیلی خوبه

و اینکه یه تعدادی بازی هست در قالب اونها میتونین ی مقدار روون ترش کنید اماده تا سنجشش رو بهتر بده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بتونین ازش تست بگیرین خیلی خوبهو اینکه یه تعدادی بازی هست در قالب اونها میتونین ی مقدار روون ترش ...

از شنبه باید بره پیش جای خوب و خصوصی نوشتم به امید اینکه تا سنجش یکم راه بیوفته 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

نه منظورم پیش دبستانی جای خوب تو شهرمون

اها اونم خوبه ولی کافی نیست عزیزم

این کانالمه توی ایتا

دوست داشتین پیام بدین ی سری راهکار بگم خدمتتون

نخواستین هم از بازی هایی که داخل کانال هست استفاده کنین

@Taraghi_kudak

اینو کپی کنین

بفرستین ایتا یه جایی

تا آبی بشه بعد بزنین روش

اها اونم خوبه ولی کافی نیست عزیزماین کانالمه توی ایتادوست داشتین پیام بدین ی سری راهکار بگم خدمتتونن ...

باشه حتما ممنونم 🙏🙏