2777
2789

واقعا حالم به هم میخوره ازین کار چون ناخن زود بلند میشه و سه چهار روز بعد از گذاشتنِ ناخن مصنوعی، ناخن مصنوعی از قسمت رویش ناخن فاصله می‌گیره و خیلی وجهه زشتی داره. 

کاش درک کنن اگه کار زیبایی انجام میدن برا زیبا شدنه نه برا زشت تر شدن. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واقعا حالم به هم میخوره ازین کار چون ناخن زود بلند میشه و سه چهار روز بعد از گذاشتنِ ناخن مصنوعی، نا ...

حرف دلمو زدی تا بحال از این کارها نکردم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
حرف دلمو زدی تا بحال از این کارها نکردم

منم یه بار خواستم انجام بدم دیدم اینجوریه بیشتر حالم به هم خورد و نذاشتم. ناخن خودمون چشه مگه . بعضیا ناخن شون میشکنه به جای اینکه برن قرص ویتامین بخورن ، مصنوعی میذارن ...

واقعا حالم به هم میخوره ازین کار چون ناخن زود بلند میشه و سه چهار روز بعد از گذاشتنِ ناخن مصنوعی، نا ...

من تا حالا یبار گذاشتم کلن 

دیگه نزاشتم کلن ساده ام وقتی الان هرجا میرم ساده ترین ادم اون جمع منم هم ژل و ناخون و ...

ادم یه حس عقب مانده بودن میگیره

هرکی گفت چاقی اونم بخور🥲🥢

من تا حالا یبار گذاشتم کلن دیگه نزاشتم کلن ساده ام وقتی الان هرجا میرم ساده ترین ادم اون جمع منم هم ...

اتفاقا هر چی ساده تر شیک تر. کاشت ناخن واقعا شیک نیس فقط دو روز تمیزه بعدش عین عقب مونده هایی میشه که کثیفن.

برا عروسی و بعضی مهمونیا لاک میزنم 

سعی کن رو خودت کار کنی حست بهتر میشه.  زیبایی توی سادگیه.