2777
2789

من الان پشت کنکوری هستم تو این پروسه کنکور خیلی برام سخت گذشت از این جهت که من به شدت کمالگرام 

از جهت خانواده که حمایتم نمیکنن یعنی اینجوری که مامان بابا من فلان چیز ثبت نام کنم اوکین خو ولی خودشون پیش قدم نمیشن که مثلا کلاس ثبت نام کنن یه کتاب بگیرن بدن دستم اصلااااااها پول کلاسارم مثلا با شرمندگی ازشون میگیرم خو یعنی نمیگن بیا کلاس ثبت نام کردی اینم پولش

از طرفیم به شدت حساسن جوری که خودشون رشتمو انتخاب کردن الانم دانشگاهمو و . .

در صورتی که خواهرمو همیشه بهترینها براش بود همیشه و میگفتن چون اون بزرگتره همیشه محبوب بود و خیلی حمایتش میکردم مخصوصااااااااا تو دوران کنکور از هر چی که بگیری 

از این حرصم میگیره توقع زیادی دارن باید همونی بشه که اونا می‌خوان ولی اصلا یه قدم برنمیدارن واقعا این چیز زیادیه تا خودم نگم انگار نه انگار 

از یه جهتم که خالم رو مخه کلا میاد خونمون حالمو بخاطر کنکور میگیره با دخترش 

الانم می‌دونم باید خواب باشم ولی واقعا یهو منفجر شدم و گریه کردم گفتم بنویسم شاید من توقعم زیادیه 

من خودم تو سال کنکوره که دارم میفهمم زندگی چقدر وحشی میره جلو و تو هعی جا میمونی ازش 

امسال میخوام پشت کنکور بمونم منم ولی اینو‌ بدون تو قراره به موقعیتی برسی که دیگه این رفتارا و این پولا و این وابستگی نتونه ناراحتت کنه این خیلی انگیزه مهمیه برای اینکه توجهتو از این حاشیه ها بگیری و رو کاری که باید تمرکز کنی

من خودم تو سال کنکوره که دارم میفهمم زندگی چقدر وحشی میره جلو و تو هعی جا میمونی ازش امسال میخوام پش ...

ان شا الله موفق باشی 🩵

می‌دونی توقع زیادی ازم دارن در صورتی که در اون حد حمایتم نمیکنن خو بعد من وقتی به این چیزا فکر میکنم حالم بد میشه می‌دونی دوست دارم برام مهم نباشه ولی نمیشه 

و از طرفی من خودم الان زیر فشارم از همه جهت ولی درکی ندارن 

هییی امیدوارم این روزها زودتر بگذرن البته آخرش خوب بشه ایندفعه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قابل درکه آبجی گل زمان در حال گذره تلاشتو بکن امسال به نتیجه ای برسی من می‌دونم با تلاشت میرسی ذهنتم می‌دونم سخته اما از حواشی دور کن تا بتونی روی درست تمرکز کنی بهترین ها با قشنگ ترین لبخندها برایت

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
قابل درکه آبجی گل زمان در حال گذره تلاشتو بکن امسال به نتیجه ای برسی من می‌دونم با تلاشت میرسی ذهنتم ...

مرسی واقعاااا همچنین بهترین ها برای شما 

درسته واقعا باید به این مسائل فکر نکنم هدفم فقط درسم باشه سخته ولی شدنیه 

مرسی واقعاااا همچنین بهترین ها برای شما درسته واقعا باید به این مسائل فکر نکنم هدفم فقط درسم باشه سخ ...

عالی آفرین میدونستم قوی هستی آبجی گل 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
ان شا الله موفق باشی 🩵می‌دونی توقع زیادی ازم دارن در صورتی که در اون حد حمایتم نمیکنن خو بعد من وقت ...

ایشالله دختر تو موفق میشی فقط هرچی میخوای بگو و هر شرایطی میخوای فراهم کن چون بعدا پشیمون میشی خودت به فکر خودت باش میفهمی منظورمو؟

ان شا الله موفق باشی 🩵می‌دونی توقع زیادی ازم دارن در صورتی که در اون حد حمایتم نمیکنن خو بعد من وقت ...

ایشالله دختر تو موفق میشی فقط هرچی میخوای بگو و هر شرایطی میخوای فراهم کن چون بعدا پشیمون میشی خودت به فکر خودت باش میفهمی منظورمو؟