2777
2789
عنوان

کی اینجا مثل من دوستی نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دوست دارم ، دوستی داشته باشم که باعث پیشرفت هم بشیم

من به شدت به نویسندگی علاقه دارم 

دوست دارم درباره سناریوهام، علایقام باهاش حرف بزنم

ولی خب با کی ؟ هیچکی اطرافم نیست

نه هیچکی همیشه تنها بودگ

فک کنم خییییلی درونگرایی. از همسایع ای چیزی شروع کن، سر صحبت رو ک باز کنی چشم باز کنی میبینی دوستان دیگع ای هم ب جمعتون اضافع میشن. البتع اجتماعی شدن هم اینقدرام مهم نیستا ک آدم بخواد زندگی رو سخت بگیرع. هرکی دنیای خودشو مهم اینع بتونع با دنیای خودش خوش باشع و وایب مثبت صادر کنع. اونموقع همع شیفتت میشن🍀

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست
خب از کجا؟ هیچ وقت با کسی نبودم

مثلا اگه کتاب دوست داری کتابخونه و کتابفروشی برو

اگه ورزش دوست داری باشگاه برو

تو اون محیطهای مورد علاقه ات ادمهای مورد نظر رو پیدا میکنی

و اصلا تو مجازی با کسی صمیمی نشو چون اکثرا نمیشناسی ه شخصبتی دارن  وبعضیام که  دروغ میگن 

من به شدت به نویسندگی علاقه دارم دوست دارم درباره سناریوهام، علایقام باهاش حرف بزنمولی خب با کی ؟ هی ...

اگه بتونیم ادم های قابل اعتماد باشیم 

میتونیم باهم دوست های خوبی باشیم

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

اگه بتونیم ادم های قابل اعتماد باشیم میتونیم باهم دوست های خوبی باشیم

من اکثرا آروم و ساکتم، پیش کسی که ازش خوشم بیاد خیلیی حرف میزنم.. ولی خب متاسفانه کسی گوش شنوا نداره

.. نویسندگیو دوست دارم یه فصل از داستان توی ذهنمو نوشتم خیلییی ذوق داشتم. یعنی پیش هرکسی میرفتم بهش میگفتم توروخدا فقط بخون ببین قشنگه ؟! کسی نخوند. چون که اطرافیانم دوستام نیستن.. برای همین حسرت به دل یه دوست موندم که خودش بگه بده بخونم 

الانم یکمی بعد از اون فصلی که نوشتم سرد شدم.. اگه کسی تعریف میکرد نظر میداد سریع تر ادامه میدادم 

فک کنم خییییلی درونگرایی. از همسایع ای چیزی شروع کن، سر صحبت رو ک باز کنی چشم باز کنی میبینی دوستان ...

نمیتونم ... درست گفتی درونگرام و خودم شروع کننده نیستم

من اکثرا آروم و ساکتم، پیش کسی که ازش خوشم بیاد خیلیی حرف میزنم.. ولی خب متاسفانه کسی گوش شنوا نداره ...

درخواست دوستی بده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش سه ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

نمیتونم ... درست گفتی درونگرام و خودم شروع کننده نیستم

باید نترسی و  استارتو بزنی دیگ🍀

زیادم ب این موضوع اهمیت ندع ک چون دوستی ندارم احساس کمبود کنی. خودت از همع چیز مهمتری. وقتی اینجوری طرز تفکرت میشع و آروم آروم استارت رو میزنی همع چیز درست میشع

خنده را معنی سر مستی نکن ، آنکه میخندد غمش بی انتهاست