2777
2789
عنوان

زندگی چقدر برای من کم گذاشته

188 بازدید | 19 پست

از همون لحظه تولدم، قرعه بدی به نامم افتاد: خانواده بد

پدر و مادر پیر، بی سواد، کودک مزاج، دعوایی، هیجانی

برادرای متعصب و احمق و عصبی

کلا از خانواده که بز آوردم همه اش دعوا ، مرافعه، آشوب. با کل فامیل هم که به سلامتی قطع رابطه بودیم. علتش هم رفتارهای زیبای پدر و برادر من بود.

بی پولی فقر ...

غریبی و دوری از خانواده واسه درس و دانشگاه، خوابگاه بدون پول کافی

خانواده پسرپرستی که بابام هنوز زنده است و تمام زندگیش رو دودستی داده به پسراش

همون پدر و مادری که قبلا مثل جکی چان می پریدن به هم و ریدن تو کودکی و نوجوونی من الان هم پیر شدن زوارشون در رفته و تمام دوا دکترشون افتاده گردن من و شوهرم

شوهرم خوبه ولی از همون اول که وارد خانواده شد برادرام بی دلیل باهاش قهر کردن و اصلا محلش نمیدن. این بنده خدا هم چیزی نمیگه و همچنان حرمت ها رو نگه داشته.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

عزیزم باز حداقل خوبه تونستی با یه مرد خوب ازدواج کنی

خدا رو شکر اخلاق و شخصیتش خیلی خوبه. ولی مدرکش کارشناسی بود موقع ازدواج و از من پایین تر بود، شغلش هم از من پایین تر بود و همین باعث شد که برادرام خیلی تحقیرم کنن.‌ میگن هول ازدواج بودی در حالیکه من ۳۱ سالگی عقد کردم. قبل از اونم واقعا خواستگار درستی نداشتم.

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر اخلاق و شخصیتش خیلی خوبه. ولی مدرکش کارشناسی بود موقع ازدواج و از من پایین تر بود، شغلش ه ...

خدا رو شکر مهم همینه

من پدرم اصلا آدم حمایتگری نیست و از بچگی بهم محبتی نکرده انگار من اصلا براش مهم نیستم 

همین خیلی منو میترسونه که اگه یه روز ازدواج کردم با همسرم چه برخوردی داره و اون منو چطور قضاوت میکنه

خدا رو شکر مهم همینهمن پدرم اصلا آدم حمایتگری نیست و از بچگی بهم محبتی نکرده انگار من اصلا براش مهم ...

تا می تونی سعی کن به شوهرت دیتا ندی، نذار بفهمه چه خبره. مثلا بگو بابام کلا آدمیه که ابراز احساسات براش سخته.

البته یه چیزایی رو خودش می فهمه قطعا. مثلا من چه توجیهی می تونم برای رفتار زشت برادرام داشته باشم؟ هیچی! خدا رحم‌کرده شوهرم از اونایی نیست که آتو بگیره و به روم بیاره. دوست نداره شرمنده ام کنه

ایشالا شوهر شما هم آدم با درک و فهیمی باشه و خیلی چیزا رو به روت نیاره

تا می تونی سعی کن به شوهرت دیتا ندی، نذار بفهمه چه خبره. مثلا بگو بابام کلا آدمیه که ابراز احساسات ب ...

همیشه این ترس از سرخوردگی و خجالت زده شدن باهام بوده 

ولی راست میگی خیلی بستگی داره که طرف مقابلت کی باشه

همیشه این ترس از سرخوردگی و خجالت زده شدن باهام بوده ولی راست میگی خیلی بستگی داره که طرف مقابلت کی ...

آره عزیزم چشمات رو باز کن و یه آدم حسابی انتخاب کن.

من وقتی شوهرم رو انتخاب کردم برادرام خیلی آزارم دادند چون معتقد بودن شوهرم کیس دندونگیری نیست برای پز دادن. و نمی تونن بکننش تو چشم فامیل.

ولی من گفتم قراره من باهاش زندگی کنم نه فامیل، ۳۱ سالم هم بود، گیریم صبر می کردم تا یکی بیاد که دکترا داشته باشه و شغلش فلان باشه اون وقت از کجا معلوم که اون آدم شخصیت و اخلاقش به خوبی شوهرم می بود

این بود که حرف اونا رو گوش نکردم و الان واقعا راضی ام

آره عزیزم چشمات رو باز کن و یه آدم حسابی انتخاب کن.من وقتی شوهرم رو انتخاب کردم برادرام خیلی آزارم د ...

من ۳۳ سالمه و خودم موقعیت خوبی دارم ولی اکثرا خواستگارام بعد از یه جلسه میرن و از من خوششون نمیاد

من ۳۳ سالمه و خودم موقعیت خوبی دارم ولی اکثرا خواستگارام بعد از یه جلسه میرن و از من خوششون نمیاد

شاید وقتی معیارهات رو میگی در خودشون نمی بینن و میرن؟

این خواستگار الانم چند جلسه با پسره بیرون همدیگه رو دیدیم و اون خوشش اومده امروز هم با مادر رو خواهرش و مامان من بیرون همدیگه رو دیدیم خیلی نگرانم نمیدونم مامانه از من خوشش اومد یا نه؟

این خواستگار الانم چند جلسه با پسره بیرون همدیگه رو دیدیم و اون خوشش اومده امروز هم با مادر رو خواهر ...

اصل خود پسره است عزیزم. پسر بخوادت به حرف بقیه نیست. 

تو چی؟ تو از مامانه خوشت اومد؟

اصل خود پسره است عزیزم. پسر بخوادت به حرف بقیه نیست. تو چی؟ تو از مامانه خوشت اومد؟

آره من هم از پسره خوشم اومده هم مامانش

ولی مامانش زیاد با من حرف نزد بیشتر با مامانم اونم حرفای روزمره و به مامانم گفت اصلا نمیدونم باید چی بگم

آره من هم از پسره خوشم اومده هم مامانشولی مامانش زیاد با من حرف نزد بیشتر با مامانم اونم حرفای روزمر ...

خوبه همین که ارتباط گرفته خوبه. امیدوارم هر چی خیره پیش بیاد

فقط عزیزم اعتماد به نفس خیلی مهمه. از همین الان جلوی خانواده اش بااعتماد به نفس باش. زبان بدنت هم باید اینو نشون بده. لبخند داشته باش، موقع حرف زدن تو چشم هاشون نگاه کن، صاف بشین. با صدای واضح و بلند صحبت کن. 

به اندازه و به جا و هوشمندانه از خودت تعریف کن.