من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من یکی از میلیون ها زن مبتلا به pcos(سندروم تخمدان پلی کیستیک یا تنبلی تخمدان)هستم،هر روز و هر ساعت و هر لحظه در حال مبارزه با علایم این سندرومم،روزها در موردش مطالعه کردم بارها و بارها به خاطرش گریه کردم،هر ماه از ناامیدی رو به روم فقط تاریکی دیدم...ولی من دارم ادامه میدم با یک همراه ناخواسته، یک یار اجباری یک رقیب سر سخت به نام pcos
ن الکی پول براین کلینک ها نده ،نه فیلراشون کبودی زو میبره ،نه قرینه سازی شون قرینه میکنه صورتو و نه تزریق چونشون جذاب میکنه صورتو ،نه حتی عمل بلفاپلاستی پشت پلک زو محو میکنه و هیچ تغییری ایجاد نمیکنه
عه،میگفتن کامل از بین میبره کهپس چیکار کنم برای سیاهی زیر چشمام؟
قسمتیش ارثیه کاریش نمیشه ولی خواب کافی و سرم های کافئین خیلی بهتر میشن
چقدر بد ،من زیر چشمام فوق العاده سیاهه خیلی ناراحتم از این موضوع میخواستم رفعش کنم
از منم خ سیاهه اصلا روم نمیشه کسی بی آرایش منو ببینه لعنت ب شانس من اصلا نمیدونم ارث از کی ب من رسیده کربوکسی هم گاز co2هست ک تزریق میکنن زیر چشم عین بادکنک باد میکردی