2777
2789

من روز به روز دارم چاقتر میشم بخصوص از وقتی قرصامو میخورم

رژیم دارم حذف قند دارم

ولی اصلا وزنم پایین نمیاد

گاهی شبا فکر خودکشی سراغم میاد💔

💍♥️

من چاق شدم خیلی

یک روز درمیون پیاده روی

خوردن قرص های مکمل

حذف قند

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج روز در هفته روزی چهل دقیقه پیاده‌روی سریع داشته باش

هم خوب میشی هم لاغرتر

خودکشی‌ چرا زیبا؟؟🥲❤️

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

اصلاح سبک زندگی بله ۱۰ کیلو کم کردم 

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

لاغر شدنو نمیدونم اما من وزنم معمولا نمیره بالا

اگه هم بعضی وقتا یه ذره میره بالا برای اینه که مدت زیادی بی تحرک میمونم و فست فود میخورم اما بعدش دوباره اوکی میشه

کلا لاغرم هستم

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

پنج روز در هفته روزی چهل دقیقه پیاده‌روی سریع داشته باشهم خوب میشی هم لاغرترخودکشی‌ چرا زیبا؟؟🥲❤️

خسته شدم بخدا اینکه حتی یه لذت غذا خوردنم ندارم

ولی دارم روز به روز چاقتر میشم

دیروز یه خانمی به مامانم گفته بود دخترت حاملست؟

فقط شکمم چاق شده😭بااینکه کوفتم نمیخورم

💍♥️