2777
2789
عنوان

ارتباط گوش با بینی😐😂

77 بازدید | 9 پست

گوشواره میخی تو گوشم گیر کرده بود با درد زیاد و یه کم خونریزی دراومد بعد اون موقع که گیر کرده بود همزمان آبریزش بینی هم گرفتم و الان که چند ساعت میگذره خون دماغ هم شدم یعنی اینا بخاطر ارتباط گوش و بینی هست؟

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art           

بچه ها توروخدااا جوابمو بدین

اگه ینفر تو رابطه بوده باشه بعد کات کنه بعداز یکماه بخواد با یه سپاهی ازدواج کنه ایا میفهمن که تو رابطه بوده؟تماس و پیامک های قبلی دختره رو چک میکنن؟؟؟؟؟؟؟

لطفا لایک نکنید دیدگاهمو نپسندید لایک نکنید ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها توروخدااا جوابمو بدیناگه ینفر تو رابطه بوده باشه بعد کات کنه بعداز یکماه بخواد با یه سپاهی از ...

نه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

بچه ها توروخدااا جوابمو بدیناگه ینفر تو رابطه بوده باشه بعد کات کنه بعداز یکماه بخواد با یه سپاهی از ...

ن ولی چک میکنن سیاسی و این داستان ها نباشع

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🦋💕 #متاهل💍🦋 خراب شد تصویرش حتی اگه خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش برف و پاکی برای تشبیهش محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش  تمام شد،خراب شد تصویرش...

مطمعنی؟

اره

نه بابا

پس آبریزش و خونریزی بینی از کجا اومد یهو

من همش فکر میکنم بخاطر گوشمه که اینطور شد😂😔

‹ میگذرانیم جهانِ گذران را ... ›️                                                 🕊🦋Flying with broken wings is an art