2777
2789
عنوان

بماند به یادگار💔

3904 بازدید | 40 پست

برای رنجی که میکشم این روزها 

زیادی نابود و ناشی ام

گیجم، شوکم، غمگینم، مستاصلم

و با وجود همه‌ی این‌ها تظاهر میکنم قوی‌ام

از پسش برمیام و برای بقیه رو منبر میرم

و از امید و فردای روشن حرف میزنم..

چشمت به هدفات باشه نه دهنِ مردم!

هیچ مردی ارزش غصه خوردن نداره خواهر،من باسن ۲۸سال الان روتخت بیمارستانم تازه بهم میگه اگه دلتوصاف میکردی این حالت نبود

خواهی ک جهان درکف اقبال توباشدخواهان کسی باش ک خواهان توباشد

هیچ مردی ارزش غصه خوردن نداره خواهر،من باسن ۲۸سال الان روتخت بیمارستانم تازه بهم میگه اگه دلتوصاف می ...

میفهمم چی میگی 

الحقم که همینطوره 

حیف ماها💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من مشکل مشابه تو برام پیش اومد داغوننننن شدمااااا ولی تونستم خودمو جمع کنم 

من تازه 18 سالمه و عقدم

وقتی من تونستم خودمو جمع و جور کنم توام میتونی 

الان فقط بگو وضعیت چجوریه در حال حاضر ؟

با هم صحبت نکردین؟ 

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
اسی من مشکل مشابه تو برام پیش اومد داغوننننن شدمااااا ولی تونستم خودمو جمع کنم من تازه 18 سالمه و عق ...

نع اصلا از همون شبی که بهش پیام دادم 

کلا انگار هتله فقط واسه خوابش میاد اینجا

نع اصلا از همون شبی که بهش پیام دادم کلا انگار هتله فقط واسه خوابش میاد اینجا

بهش چه پیامی دادی ؟

اون چی گفت ؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

اسی تو حق داشتی اون حسو داشته باشی شوهرتم حتی اگه هیچ منظوری نداشت باید مراعات میکرد که تو حساس نشی 

ولی باور کن مردا خیلی خر تر از حرفان

حسم میگه اون هیچ منظوری نداشته و واقعا دوستت داره 

اوسکوله زن و بچه و زندگیش ول کنه بره با دختر خالش که یه ازدواج ناموفق هم داشته ؟ بعدشم تو واقعا فکر کردی مردا عاشقی سرشون میشه ؟ 😂 بابا قبل اینکه ازدواج کنن هزار بار از همه خوششون میاد و بعدش از سرشون میپره

مگه مجنونه بابا 

من بهت قول میدم اون یه ذره هم دوسش نداره اصلا بهش فکرم نمیکنه فقط نباید کاری کنی بدتر توجهش جلب کنی 

هیچوقت جلو مردا نباید خوب یا بد زنی رو گفت یا کاری کرد که ذهنشون بره روی اون زنه

بنظرم اگه بتونی با مشاور پیش بری کمکت می‌کنه شرایط درست کنی

اسی تو حق داشتی اون حسو داشته باشی شوهرتم حتی اگه هیچ منظوری نداشت باید مراعات میکرد که تو حساس نشی ...

منظوری هم نداشته بود ولی خیلی بد منو ناراحت کرد 

اصلا مراعات نکرد ک هیچ انگ شکاک بهم چسبوند 

بهم گفت مریضی شکاکی 

اصلا اگه یه روز قرار باشه آشتی کنیم من حرفاشو چجوری فراموش کنم 

پیام دادم گفتم تو کاری کردی من حساس تر بشم گفت از چشام افتاذی و بعد از چهلم تکلیفمون مشخص میکنم

چرت و پرت گفته عصبانی بوده می‌خواسته مثلا بترسی این رفتار ها و گیر دادنا رو تموم کنی 

بنظرم بهش پیام بده نه خیلی با محبت نه خیلی با لحن بد 

یه حالت همدلانه و کمی پشیمان طور 

یا بزار وقتی اومد خونه برو باهاش حرف بزن 

اول از همه به خودت برس مطمئنم این مدت اینقدر اذیت شدی حتما لازمه به خودت برسی نمی‌دونم چه موقع میاد اگه شب میاد شام درست کن یا اگه دیر میاد فقط یه چای و یا یه خوراکی آماده کن

وقتی اومد بهش بگو می‌دونم الان ناراحتی می‌دونم عصبانی هستی و توی این حس بدت منم شریکم

ولی لطفا بیا بدون اینکه به حس‌ بد و ناراحتیمون فکر کنیم کمی کنار هم باشیم 

بعد اصلا فکر کن هیچ اتفاقی نیفتاده اگه اونم حرفی زد بهش یادآوری کن که حتما توی تایم مناسب با هم صحبت میکنیم و مسئله ای که برامون پیش اومده رو حل میکنیم با هم (نگو مشکل از کلمات خوب استفاده کن مثلا بگو با همدیگه حل میکنیم یا من درکت میکنم چقدر الان ناراحتی و ...) 

یکم پیش هم باشین 

شوهر من زبان عشقش تماس بدنیه وقتی عصبیه بغلش کنم یا دستش بگیرم آروم میشه 

ببین همسرت چطور آروم میشه بهش بگو دوسش داری و برات مهمه 

خلاصه ببین چطور میتونی ارومش کنی 

بعد بهش بگو دوست داری الان صحبت کنیم یا یکم استراحت کنیم بعد ؟ هر چی گفت همون کارو کن 

می‌دونم خیلی سخته وقتی این همه اذیت شدی اینکارا رو بکنی ولی این تلاشو داری بخاطر خودت و همسرت و دخترت می‌کنی پس هر چقدرم سخته انجامش بده 

اگه این وسطا بدقلقی کرد و خواست بداخلاقی کنه یا گفت از چشمم افتادی و ... خودت رو نباز

بازم بهش یادآوری کن حس بدشو درک می‌کنی و میتونین با هم درستش کنین یا مثلا بهش بگو فلان مشکلی که برامون پیش اومده بود رو‌ با کمک هم تونستیم حل کنیم من مطمئنم اینم میتونیم حلش کنیم و از این حرفا 

بعد که خواستی باهاش صحبت کنی خیلی آروم و با محبت اول ازش بپرس که چه حسی داره و بابت کدوم رفتار هات اذیت شده و..

بعد بهش حق بده و بابت رفتاری که واقعا اشتباه کردی ازش معذرت خواهی کن بعد بگو حالا نوبت منه ک از حسم بگم و بگو توقع داشتی که مراعات کنه توی ارتباط با دختر خالش و ...

بهش بگو من می‌دونم تو مردی نیستی که بخوای خیانت کنی دور از جون من بهت اعتماد دارم پیشت احساس امنیت میکنم ولی بهم حق بده توقع داشته باشم کمی مراعات کنی تو کار بدی نکردی ولی بخاطر گذشته ای که بوده و تموم شده دوست داشتم بیشتر حواست باشه 

بعد از اینم گلایه کن که همش اونجاست بگو وقتی همش اونجایی دلم برات تنگ میشه و دلم میخواد خونه باشی اگه هم قراره بریم با هم بریم 

خلاصه هر چی که فکر می‌کنی لازم هست رو بگو فقط فی.لتر شده بگو

مثلا نگو من حس کردم تو اونو دوست داری هنوزم و بهم خیانت می‌کنی 

بعد بهش بگو هم  من و هم تو از این لحظه به بعد راجب هر چیزی که اذیتمون کنه با همدیگه صحبت میکنیم و حلش میکنیم و تلاش میکنیم اتفاقاتی که افتاده رو پشت سر بزاریم هم من اشتباهاتی داشتم و هم تو پس با هم جبرانش میکنیم 

بگو دفعه بعدی با هم میریم 

و اونجا هم خیلی به شوهرت محبت کن مطمئن باش اونم در جواب محبت می‌کنه 

چند روز دیگم استوری عاشقانه بزار

منظوری هم نداشته بود ولی خیلی بد منو ناراحت کرد اصلا مراعات نکرد ک هیچ انگ شکاک بهم چسبوند بهم گفت م ...

من به عنوان یه خانم درک میکنم ☹️

مثلا من خودم توقع داشتم همسرم از رابطه قبلی که داشته چتا و عکسای عاشقانه رو پاک کنه که من نبینم 

ولی خب بهت گفتم که خیلی خرن نمیفهمن مراعات کردن چیه و حساس شدن زن رو درک نمیکنن 🤦‍♀️از طرفی گناهی هم ندارن مغزشون کلا سیستمش با ما فرق می‌کنه 

من اون عکسا و چتای عاشقانه رو فراموش کردم توام فراموش می‌کنی اون همه ابراز محبتی که بهش میکردو‌ دقیقا همون چیزایی که به من می‌گفت رو به اونم گفته بود 

چیزای خیلی ناراحت کننده ای دیدم توی گوشیش ولی خب فراموش کردم درسته گاهی وقتا میاد توی ذهنم ولی نه به اون شدت قبل یکم ذهنم درگیر می‌کنه دوباره فراموش میکنم 

مطمین باش الان تازه است برا همین اینطور فکر می‌کنی 

یکی دو ماه دیگه کلا برات کمرنگ میشه این قضیه