چرت و پرت گفته عصبانی بوده میخواسته مثلا بترسی این رفتار ها و گیر دادنا رو تموم کنی
بنظرم بهش پیام بده نه خیلی با محبت نه خیلی با لحن بد
یه حالت همدلانه و کمی پشیمان طور
یا بزار وقتی اومد خونه برو باهاش حرف بزن
اول از همه به خودت برس مطمئنم این مدت اینقدر اذیت شدی حتما لازمه به خودت برسی نمیدونم چه موقع میاد اگه شب میاد شام درست کن یا اگه دیر میاد فقط یه چای و یا یه خوراکی آماده کن
وقتی اومد بهش بگو میدونم الان ناراحتی میدونم عصبانی هستی و توی این حس بدت منم شریکم
ولی لطفا بیا بدون اینکه به حس بد و ناراحتیمون فکر کنیم کمی کنار هم باشیم
بعد اصلا فکر کن هیچ اتفاقی نیفتاده اگه اونم حرفی زد بهش یادآوری کن که حتما توی تایم مناسب با هم صحبت میکنیم و مسئله ای که برامون پیش اومده رو حل میکنیم با هم (نگو مشکل از کلمات خوب استفاده کن مثلا بگو با همدیگه حل میکنیم یا من درکت میکنم چقدر الان ناراحتی و ...)
یکم پیش هم باشین
شوهر من زبان عشقش تماس بدنیه وقتی عصبیه بغلش کنم یا دستش بگیرم آروم میشه
ببین همسرت چطور آروم میشه بهش بگو دوسش داری و برات مهمه
خلاصه ببین چطور میتونی ارومش کنی
بعد بهش بگو دوست داری الان صحبت کنیم یا یکم استراحت کنیم بعد ؟ هر چی گفت همون کارو کن
میدونم خیلی سخته وقتی این همه اذیت شدی اینکارا رو بکنی ولی این تلاشو داری بخاطر خودت و همسرت و دخترت میکنی پس هر چقدرم سخته انجامش بده
اگه این وسطا بدقلقی کرد و خواست بداخلاقی کنه یا گفت از چشمم افتادی و ... خودت رو نباز
بازم بهش یادآوری کن حس بدشو درک میکنی و میتونین با هم درستش کنین یا مثلا بهش بگو فلان مشکلی که برامون پیش اومده بود رو با کمک هم تونستیم حل کنیم من مطمئنم اینم میتونیم حلش کنیم و از این حرفا
بعد که خواستی باهاش صحبت کنی خیلی آروم و با محبت اول ازش بپرس که چه حسی داره و بابت کدوم رفتار هات اذیت شده و..
بعد بهش حق بده و بابت رفتاری که واقعا اشتباه کردی ازش معذرت خواهی کن بعد بگو حالا نوبت منه ک از حسم بگم و بگو توقع داشتی که مراعات کنه توی ارتباط با دختر خالش و ...
بهش بگو من میدونم تو مردی نیستی که بخوای خیانت کنی دور از جون من بهت اعتماد دارم پیشت احساس امنیت میکنم ولی بهم حق بده توقع داشته باشم کمی مراعات کنی تو کار بدی نکردی ولی بخاطر گذشته ای که بوده و تموم شده دوست داشتم بیشتر حواست باشه
بعد از اینم گلایه کن که همش اونجاست بگو وقتی همش اونجایی دلم برات تنگ میشه و دلم میخواد خونه باشی اگه هم قراره بریم با هم بریم
خلاصه هر چی که فکر میکنی لازم هست رو بگو فقط فی.لتر شده بگو
مثلا نگو من حس کردم تو اونو دوست داری هنوزم و بهم خیانت میکنی
بعد بهش بگو هم من و هم تو از این لحظه به بعد راجب هر چیزی که اذیتمون کنه با همدیگه صحبت میکنیم و حلش میکنیم و تلاش میکنیم اتفاقاتی که افتاده رو پشت سر بزاریم هم من اشتباهاتی داشتم و هم تو پس با هم جبرانش میکنیم
بگو دفعه بعدی با هم میریم
و اونجا هم خیلی به شوهرت محبت کن مطمئن باش اونم در جواب محبت میکنه
چند روز دیگم استوری عاشقانه بزار