سلام ی تاپیکگذاشتم پرسیدم شوهرای شما قبل خواب چه رفتاری دارن من ۲۸سالمه و شوهرم ۳۱ و ۸ساله با همیم مشکلی که هست یه شبایی همسر من اصن حتی دست منو ی لمس کوچیک هم نمیکنه و شب بخیر میگه میخوابه گاها قبلشم ی دوست دارم میگه من واقعا اصلااااا اون محبت کلامی برام معنی نداره وقتی گاها خودمم میرم پیشش قبل خواب یا اون هم گاها میاد ولی ی وقتایی هیچ کاری نمیکنه مخصوصا اینکه از فردا قراره ۴-۵ روز خونه نباشه کلا. و فردا که صبح بیدار میشه میره و ما اصن همو نمیبینیم این آدم حتی منو یک بوس ساده نکرد با این که من پریودم دام میگن ب پارتنر و شوهراتون بگین خواسته تونو بگین چی میخوایین هزاران بار گفتم توجه و حمایت میخوام هزاران بار گفتم تو پریودی محبت میخوام دیگه میبینم الان دارم دعوا میکنم و داد میزنم (واسه اینکه بهم محبت کنه) خیلی خنده دار نیست؟ چه ارزشی داره دیگه دیگه کاریم بکنه از ترس اینکه من دعواش نکنم لابد میکنه چقد مزخرف نمیدونم تو این فضا آقا هست یا نه ولی تورو بخدا اگه ی چیزایی نمیدونین یا نمیخوایین انجام بدین و میخواین دریغش کنین از زنتون دختر مردمو بدبخت نکنین و نگیرینش
نمیدونم این طبیعیه که من الان ساعت ۱:۳۰شب با همسرم برای چندمین بار دعوا بگیرم بگم چرا بلد نیستی قبل خواب چجوری رفتار کنی باهام چون مثلا چند روز خونه نیست و حتی فردا صبح هم میدونه نه من اونو میبینم نه اون منو چون دیگه من خونه نیستم اونم که میرع