2777
2789
عنوان

خانوما متاهل بیاین لطفا

486 بازدید | 32 پست

سلام ی تاپیک‌گذاشتم پرسیدم شوهرای شما قبل خواب چه رفتاری دارن من ۲۸سالمه و شوهرم ۳۱ و ۸ساله با همیم مشکلی که هست یه شبایی همسر من اصن حتی دست منو ی لمس کوچیک هم نمیکنه و شب بخیر میگه میخوابه گاها قبلشم ی دوست دارم میگه من واقعا اصلااااا اون محبت کلامی برام معنی نداره وقتی گاها خودمم میرم پیشش قبل خواب یا اون هم گاها میاد ولی ی وقتایی هیچ کاری نمیکنه مخصوصا اینکه از فردا قراره ۴-۵ روز خونه نباشه کلا. و فردا که صبح بیدار میشه میره و ما اصن همو نمیبینیم این آدم حتی منو یک بوس ساده نکرد با این که من پریودم دام میگن ب پارتنر و شوهراتون بگین خواسته تونو بگین چی میخوایین هزاران بار گفتم توجه و حمایت میخوام هزاران بار گفتم تو پریودی محبت میخوام دیگه میبینم الان دارم دعوا میکنم و داد میزنم (واسه اینکه بهم محبت کنه)  خیلی خنده دار نیست؟ چه ارزشی داره دیگه  دیگه کاریم بکنه از ترس اینکه من دعواش نکنم لابد میکنه چقد مزخرف نمیدونم تو این فضا آقا هست یا نه ولی تورو بخدا اگه ی چیزایی نمیدونین یا نمیخوایین انجام بدین و میخواین دریغش کنین از زنتون دختر مردمو بدبخت نکنین و نگیرینش

نمیدونم این طبیعیه که من الان ساعت ۱:۳۰شب با همسرم برای چندمین بار دعوا بگیرم بگم چرا بلد نیستی قبل خواب چجوری رفتار کنی باهام چون مثلا چند روز خونه نیست  و حتی فردا صبح هم میدونه نه من اونو میبینم نه اون منو چون دیگه من خونه نیستم اونم که میرع

مشکل‌تون عدم تفاهمه

شما احساسی هستی و رومانتیک

همسرتم سرد و بی‌احساس

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام منم 8 ساله ازدواج کردم خب طبیعیه دیگه گاهی ادم خسته است دعوا کردن نداره به نظرم من خودم چی بشه سالی یه بار سر یه چیز مهم دعوا کنم اصلا دعوا نمیکنیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم وقتی بارها بخاطر دعوا کردی پس دعوا کردن راهش نیست دیگه!!!!!!!

مشخصه قشنگ دوستت داره فقط به زبون خودش عشقشو نشون میده و توام به زبون خودت اینکارو میکنی.

فقط کافیه یکم مهارتتو بالا ببری بدون اینکه بگی خودش اینکارو میکنه

منی دارم اینو میگم که مشاورا بعد کلی هزینه بهم میگفتن بچه داری دیگه باید مدارا کنی این ادم همینه ‌..

اما حالا بدون اینکه بگم پامیشه ظرف میشوره

هی وسط کارمم میاد بغلم میکنه میگه چمیدونم خیلی دوستت دارما

عشق منی فلان بیسار.. هی برام خرید میکنه .. میل جنسیش دوبرابر شده..کسی ک مدام پیش رفیقاش بود و توی خونه هممممممش توی گوشیش بود.