2777
2789

اینقدر میترسم واسترس دارم ساک بارداریم خالیه باید سقط بشه از کورتاژ میترسم اومدم زعفرون ونبات وگلاب ریختم تواستکان ویه جوشونده بومادران وگلگاوزبان بابونه زنجبیل ودارچین وزیره قاطی کردم جوشوندم ریختم توزعفرونا خوردم بعد طناب زدم بپر بپر کردم به بدبختی نفسم بند اومدخیلی میترسم اتفاقی برام بوفته چون نه صبحانه خوردم نه نهار ونه شام ایناروبامعده خالی دوتا استکان خوردم 

برام دعاکنین توخونه سقط بشه نیاز به بیمارستان وکوتاژ وبستری نباشه نفری یه صلوات بفرستین ممنون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرااخه چکار کنم الان

بنظرم دس بنداز ته گلوت بیاد بالا این چه کاریه اخه اینهمه موادو باهم قاطی کردی میخوری مث این میمونه‌چندین بسته قرصو قرو قاطی بخوری.... خب ملومه اتفاق بد میوفتع

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨
چند ماهت هستتندی که کورتاژ نمیکنن، قرص میدن بخوریدوست من تو هفته 12 قلب بچه اش ایستاده بود، دکتر قرص ...

نه هنوز صبح میرم 

یعنی اجازه میدن بیام خونه؟ نمیخوام بستری شم

برام دعا کنین این جوشونده خطرناک نباشه اتفاقی نیوفته

نه هنوز صبح میرم یعنی اجازه میدن بیام خونه؟ نمیخوام بستری شم برام دعا کنین این جوشونده خطرناک نباشه ...

صب میام حالتو میپرسم ایسالا سالم باشی

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨