2777
2789

سلام بچه ها.یه کاربر عزیز خواسته من براش تاپیک بزنم آخه گفته آشنا داره توی نی نی سایت.من مشکلشو کپی میکنم براتون لطفا راهنماییش کنید.خودشم میخونه.

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا بعد از هشت سال به ما بچه داد.تو بارداریم کلا به بار بهم سرزدن اما سخت نمیگرفتم شوهرم خدایی بهم می‌رسید مامانم که کلا هوامو داشت.زایمان که کردم اومدن دیدنمون و کادو هم پول دادن.مقدارش برام مهم نبود چون معروفن به خساست.من بعداز دو روز رفتم شهر مامانم اینا و قرار بود تا چله ی بچه بمونم همه هم میدونستن.فاصله ی شهرام باهم یه ساعته.پدرشوهرم که یه بارم زنگ نزد تو اون مدت مادرشوهرمم بیس روز اول چندروز درمیون میزد ولی یهو دیگه نزد.گذشت تا بچم پنج ماهش شد. جاریم بهم گفت مادر شوهرم گفته چون برا عید بچه رو نیاوردن خونمون مام دیگه نرفتیم که البته اینو گفتن واسه بهانه.عید تو بیست روزگی بچه ی من بود و من از اول گفته بودم تاچله بچه رو هیجحا نمیبریم تازه خودمم اون مدت مدام ضعف میکردم و سرگیجه داشتم.بچه هم که زردی داشت و یکم دیر اومد پایین تازه قبل از عیدم اونا نیومدن سری بزنن.خلاصه اینجوری کردن و شوهرم قدغن کرد با مامانشینا تماس داشته باشم سرزدن که اصلا.منم دلم ازشون پربود راحت قبول کردم.تازه یه حرفا دیگم به جاریم گفتن که به من برسونه مثلاً گفتن ما نه دیگه پسرمونو می‌شناسیم نه عروس نه نوه😐 مادر شوهرم اون حرفا رو زده بود چون میدونسته جاریم سریع میاد به من میگه.میخواست آشتی کنه اما ما پا پیش بذاریم.یه ماه گذشت و دید خبری نیست خودش اومد خونمون.ولی پدرشوهرم نیومد.حالا مادرشوهرم اومد اما لام تا کام نه حرفی از جریان زد نه دلیلی آورد نه توضیحی.شوهرم کماکان میگه من خونشون نمیرم تماسم نمیگیرم.ایتن۲قم بگم پدرشوهرومادچد شوهرم عادت شونه سالی یه بار با با یکی از بچه ها شون بی دلیل قهرمیکنن

این وسط من چیکار کنم خانما؟احساس میکنم اگه تماس بگیرم به پسرم توهین کردم

مرو راهی که با ریگی بلغزی            مشو بیدی که با بادی بلرزی تو را قدر و تو را قیمت، گران است        مکن کاری که یک ارزن نیرزی...
خدا بعد از هشت سال به ما بچه داد.تو بارداریم کلا به بار بهم سرزدن اما سخت نمیگرفتم شوهرم خدایی بهم م ...

چه ربطی به پسرت داره که توهین بشه بهش مادر بزرگ پدربزرگشناا بعدشم حواست به اون جاریه باشه ازجاری چیز خوبی درنمیاد راستو دروغ حرفشو دربیار شاید درباره شماهم پیش اونا حرفای خوبی نزده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه ربطی به پسرت داره که توهین بشه بهش مادر بزرگ پدربزرگشناا بعدشم حواست به اون جاریه ازجاری چیز خوبی ...

بعدشم بنظرم بعد چهل روز شماباید بچه رومیبردین دیدنشون

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

چه ربطی به پسرت داره که توهین بشه بهش مادر بزرگ پدربزرگشناا بعدشم حواست به اون جاریه باشه ازجاری چیز ...

اتفاقا وقتی متنو فرستاد بهش گفتم چرافکرمیکنی به بچت توهین میشه؟میگه آخه تو بحثش با جاریم پای نوزاد منو وسط کشیده و گفته نمی‌شناسمش بعدم تاشیش ماه بهش سرنزدن

نیان که خیلی بهترهتمام عروس ها دنبال کات کردن هستناین برعکسه ک و ن اش می خاره که با پدرشوهر مادرشوهر ...

😄😄

اتفاقا وقتی متنو فرستاد بهش گفتم چرافکرمیکنی به بچت توهین میشه؟میگه آخه تو بحثش با جاریم پای نوزاد م ...

خب میگم بعد ازچهل روز خودش باید بچه رومیبرد بخدا اونقد دنیا جدی نیست و زندگی خیلی کوتاه ترازاون حرفیه که آدم با بغضو کینه ناراحتی بگذرونش