2777
2789

بچه ها من مامانم فوت کرده 

قبلا ها بابام بخاطر مامانم کلی شغل داشت تا مامانم هرچی دوست داره بخره هم برای خودش هم ما 

اما بعد که مامانم فوت کرد 

زندگیم جهنم شد

بابام همه شغل هاش ترک کرد الان فقط یک حقوق بازنشستگی داریم 

طوری که انقد لباس هام تو خونه داغون بود خالم که میومد سر می‌زد لباس کهنه های دختر خالمو می‌آورد برای من 

از طرفی هم داداشم بزرگه و نمیره سراغ کار 

هعی بابام به داداشم می‌گه برو کار کن

و داداشم به بابام 

حتی من گفتم برم کار پیدا کنم شاید اوضاع بهتر بشه 

با خوشحالی رفتم پیش بابام که بابا من کار پیدا کردم تو کافه از حالا حقوق دارم منم

بابامم تا شنید عصبانی شد 

اصلا من حیرون مونده بودم فکر می‌کردم خوشحال بشه 

می‌گفت لازم نکرده 

هر وقت من مردم بعد برو کار کن...

دختر مگه باید کار کنه...

اخه تو این بی پولی من از کجا پول بیارم 

خسته شدم از این وضع 

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداشت چن سالشه سر کار نمیره ؟

خب میگفتی بابا شما باید هزینه های منو در نظر بگیری

اگر نداری و نمیدی ، پس میرم سرکار

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

داداشت چن سالشه سر کار نمیره ؟خب میگفتی بابا شما باید هزینه های منو در نظر بگیریاگر نداری و نمیدی ، ...

۲۹

گفتم ولی نمیده 

اگه واقعا اومدی امضا منو بخونی ، بدون خیلی بیکاری!👀👌

۲۹گفتم ولی نمیده

واااا  ۲۹ سالشه  بعد بیکاره ؟؟

چه خونواده عجیبی..

حقوق بازنشستگی برای ۳ نفر آدم واقعا هیچی نمیشه اینروزا

ببین تقریبا اکثر پدرها اولش مخالفن

نباید سریع تسلیم شی..  باید قاطع باشی و بگی من میرم

میخام زندگیم بهتر بشه نه اینجوری ک لباس کهنه های بقیه رو بپوشم.  چن روز مخالفت میکنن  وقتی سر حرفت بمونی دیگه تمومه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده!