2777
2789

سلام میخوام بدونم اونایی که همسرشون ادعا میکنه دوسشون داره قبل خواب چه محبتای فیزیکی دارن

همیشه این کارا رو میکنن؟ یا ممکنه گاها نباشه

این معمولیه گاها هیچ لمس فیزیکی نباشه قبل خواب

دعوا میکنه تخت میخوابه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یه وقتا که خسته ایم فقط میگیم شب بخیر میخوابیم همش که نباید تو بغل هم باشیم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
هرشب که نیست قاعدتا

چرا بابا شوهر من مشکل داره

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

شاید یک شب در هفته بدون نوازش بخوابم

وگرنه قبل خواب بغلم میکنن نوازش مورچه ای میکنن تا من خوابم ببره

من بعد یه بیماری الگوی خوابم بهم ریخته و وجود ایشون خیلی بهم کمک میکنه 

ما غالبا توی دو اتاق جدا میخوابیم ولی قبل خواب حتما محبت کلامی و فیزیکی داریم

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سرشو می‌ذاره رو بالش می‌ره...کاری نداره بهم..جدا می‌خوابه..تو ی اتاق دیگه..اگه بیاد پیش منو بچها...ب ...

جدا خوابیدن مشکلی نداره اگه عادتهای خواب هر کدوم فرق میکنه مهم اینه قبلش حداقل یه ماچی باشه حداقل