2777
2789
عنوان

17 سالگیم همه عکسامو پاره کردم یه چیزی بگید آروم شم

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 20 پست
هرکسی یه دوره براش مهمه.منم عکس از بچگیم ندارم.دوتا دارم یکی جمعی خانوادکی ۱۰‌،۱۵نفر اونجان فقط عکس ...

عزیزممم❤️ 

من انواع و اقسام عکس داشتم ولی چه فایده قدرشون رو ندونستم و اون اشتباه رو کردم 

البته اون روز حالم خیلی بد بود خیلییی

مامانم میگه خداروشکر اتفاقی واسه خودت نیفتاد 

عزیزممم❤️ من انواع و اقسام عکس داشتم ولی چه فایده قدرشون رو ندونستم و اون اشتباه رو کردم البته اون ر ...

اگر اونموقع با پاره کردن اونا حالت بهتر شده بود تو اون موقعیت

پس بهترین کاررو کردی.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ناراحتیم بیشتره چون داداشم که بچه بزرگس کلی عکس فیلم داره. من یه کلا یه چندتا عکس دارم. اعتراض که ...

آخی مثل پسر خاله دختر خاله من ، دختر خالم کلی عکس و فیلم ازش هست ولی پسره چون شیر به شیر بودن و کلا دیگه کسی ذوق نداشت ازش عکس بگیره الان زیاد عکسی ازش نمونده ناراحته 

اگر اونموقع با پاره کردن اونا حالت بهتر شده بود تو اون موقعیتپس بهترین کاررو کردی.

راستش این حرفت با اینکه جنون آمیزه یه جورایی ولی بهم حس خوبی داد 🙂🥲❤️ مرسی 

راستش این حرفت با اینکه جنون آمیزه یه جورایی ولی بهم حس خوبی داد 🙂🥲❤️ مرسی

ببین

من۳۱سالمه.

این نصیحتی که بهت میکنم رو همیشه بیادداشته باش.

هیچوقت ناراحت تصمیماتی که در گذشته گرفتی که سرانجامش تلخ بوده یا حس خوبی نگرفتی نباش.

چون اون لحظه در یک شرایط خاص بودی و بنظرت اون تصمیم بهترین بوده،حالا چه غلط و چه درست.

یادته میگفتی دوستداری زودتر از من از دنیا بری چون تحمل نبود منو نداری؟چرا خدا صدای تورو شنید ولی صدای منو نه🖤 عهد بستم باخودم  تااخرین نفسم بهبعشت پایبند بمونم،قول میدم سریع بیام پیشت عشقم😞.
ببینمن۳۱سالمه.این نصیحتی که بهت میکنم رو همیشه بیادداشته باش.هیچوقت ناراحت تصمیماتی که در گذشته گرفت ...

با همچین طرز فکری قطعا حجم تنش و خودخوری ها خیلی کم میشه و آرامش برمیگرده 🥰 حتما نصیحت و تجربه ارزشمندت رو به یاد میسپرم❤️👌🏽