2777
2789
عنوان

خواهرم داره خودشو نابود میکنه نمیتونم هیچکاری واسش کنم دلم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قطعا قضاوت نمیکنم چون تو جایگاهی نیستن ک قضاوت کنم…طبق توضیحات این خانم خواهرشون خیانت کردن و هیچگون ...

تو خوبی هوا بده😏😬

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

تا با کفش کسی راه نرفتی قضاوتش نکن ما تو شرایط ایشون نیستیم

خیانت هیچ توجیهی نداره و بدترین جنایته مرد و زنم نداره و باید شماتت بشه . اینو کسی میگه که خیانت کرده و نتیجه شم دیده و مکافاتشم کشیده 

خیانت هیچ توجیهی نداره و بدترین جنایته مرد و زنم نداره و باید شماتت بشه . اینو کسی میگه که خیانت کرد ...

این نظر شماست

با احترام عزیزم مشکلو کسی داره ک توی بحثی ک بهش مربوط نیست دخالت میکنه و ضمن اون خیانتو توجیه میکنه…

عزیزم سایت پدرت ک نیس نظر دادی خواستم تبادل نظری کنم باهاتون نظرمو به اشتراک گذاشتم نگفتم که شما غلط میگی یا نخواستم نظرتو عوض کنم منم نظر خودمو گفتم شما کشش میدی...من خودم روانشناسی خوندم میدونم اصلا خیانت چه مقوله ی چندشیه ولی شرایط این خانوم هم خیلی افتضاحه یه شوهر معتاد رو از درون میشه فهمید چه زندگی گندی واسه خانوادش ساخته صرفا با حرف استارتر نمیشه گفت خوبه فقط معتاده....بعد این خانم خطا کرده اما کل موجودیتش زیر سوال نمیره کلی زخم و تروما باعثش شده بعدم اقدام کرده و جدا شده نخواسته که همزمان با تو نفر باشه...نمیتونم منظورمو انگار برسونم منم نمیگم کار بدی نکرده فقط حرفم چیز دیگریست

موفق باشی عزیزم…کاش ب جای مدرک تحصیلیتون روی ادبیاتتون کار میکردین🌹

اینو تو تعیبن نمیکنی چون در حدی نیستی که اظهار نظر کنی