2777
2789

سلام دوستان خواهر من 35سالشه قبلا ازدواج کرد با عشق همسرشم ادم خوبی بود خدایی هیچوقت بدی ازش ندیدیم و یه گل دختر دارن که ۱۴سالشه و زندگی خواهرم از هرلحاظ اوکی بود مسافرت خریدگرون پول ماشین طلا و هرچیزی که فکرشو کنید در اختیارش بود امااا فهمیدکه شوهرش اعتیاد داره و هرکار کرد ترک نکرداز شوهرو زندگیش زده شد و به خطا افتاد خواهرم ادمی بود که حتی ب کسی نگاهم نمیکرد اما نمیدونم چی شد کم کم با یه اقایی دوست شد و بخاطر اون طلاق گرفت و عاشقش شد اون اقاهه هیییچی نداره نه خونه نه ماشین خوب ن اخلاق بشددددت بددهن و فحاشه و شکاکه بشدت حالا میخوان باهم ازدواج کنن هیچکس راضی نیست هممون میگیم بدردت نمیخوره کارت با این ب جدایی میرسه اماهمش میگه عاشقش هستم خییییلی دلم میسوزه خواهرم خیییلی ساده و یکرنگه اما زندگییشو داره به خاک سیاه میکشونه و من هررررچقدررر باهاش صحبت میکنم انگار نمیشنوه صدامو خیییلی دارم افسوس میخورم 

خیلی بد شد حیفه .از چاله داره میوفته تو چاه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا که طلاق گرفته گوش هم نمیذه بزار ادامه بده یه جایی میرسه به حرف تون

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه

عجیبه که از روانشناس یا مشاور کمک نمیگیرید

فقط لازمه متوجه بشه چه طرحواره ای داره و بعد راه کارش رو ارائه بده

تا درست شدن کامل اوضاع ۱ سالی طول میکشه،اما برای دونستن مشکلش(برای خودش) سه چهار جلسه کافیه

اعتیاد رو میتونست درست کنه الان فاجعههه‌اس

اصلا این اقاهه اوضاع مالیش و خساستش ب کنار اخلاقششش بشدتتتت داغونه هیچکیو توی عمرم ندیدم مثل این اقا عصبی و فحاش

اصلا این اقاهه اوضاع مالیش و خساستش ب کنار اخلاقششش بشدتتتت داغونه هیچکیو توی عمرم ندیدم مثل این اقا ...

چه وحشتناک

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

اصلا این اقاهه اوضاع مالیش و خساستش ب کنار اخلاقششش بشدتتتت داغونه هیچکیو توی عمرم ندیدم مثل این اقا ...

بنظرم با اعتیاد میشد کنار اومد ولی خاهرت با اعتیاد شوهر سابقش کنار نیومد 

عجیبه که میتونه با اخلاق و نداری این اقا چطپریه که میتونه بسازه؟؟؟

مطمئنی بعد از طلاق با این اقا اشنا شده؟؟