blackday مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1914 عنوان میشه⁉️🙂میخوام نذرمو ادا کنم 62 بازدید | 4 پست میشه از ته دلتون برام دعا کنین آرزوم برآورده شه؟ نذرم برای بچه های کاره دعا کنین آرزوم برآورده شه تا بتونم نذرمو ادا کنم(:این شبا از استرس همش حالم بده و تا صبح نمیتونم بخوابم برام دعا کنین رفقا 1404/07/08 | 00:58 6 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 703 سلام جونی چطوری چرا عزیزم ؟ چیشده؟چند وقته نبودم نی نی سایت ازت خبر نداشتم دلتنگت بودمبه خاطر نتایج کنکور نگرانی ؟ یا .....
blackday مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1914 سلام جونی چطوری چرا عزیزم ؟ چیشده؟چند وقته نبودم نی نی سایت ازت خبر نداشتم دلتنگت بودمبه خاطر نتایج ... سلام عشق من بخدا همش میومدم تو تاپیکات نگاه میکردم ببینم چیز جدیدی گذاشتی یا نهخیلییی دلم برات تنگ شد🥺خوبی؟ حالت بهتره؟اره عشقم فقط بخاطر کنکور نگرانم نگران که چه عرض کنم دارم میمیرم
چقدربدبختم عضویت: 1404/04/20 تعداد پست: 703 سلام عشق من بخدا همش میومدم تو تاپیکات نگاه میکردم ببینم چیز جدیدی گذاشتی یا نهخیلییی دلم برات تنگ ش ... وای عزیزم نه نبودم وگرنه بهت پیام میدادم منم هستم نه خوب و نه بد متوسط نه جانم نگران نباش کی میدن نتایجو؟ ان شاء الله بهترینو قبول میشی اصلا به خودت استرس نده منم یه نذر کردم برات ان شاء الله قبول شی من ادا کنم
blackday مدیر استارتر عضویت: 1402/09/22 تعداد پست: 1914 وای عزیزم نه نبودم وگرنه بهت پیام میدادم منم هستم نه خوب و نه بد متوسط نه جانم نگران نباش کی میدن نت ... الهی دورت بگردم من ایشالله خوب باشی نه متوسط🥺احتمالا تا یکی دو هفته دیگه قراره بیاد دقیق مشخص نیست🥲🥹دورت بگردم که تو انقد مهربونی🤍