2777
2789

دخترهمسایه باگریه اومدنشست پیشمون 12سالشه،خانماتوجهشون جلب شدروزبعدنرفتم ولی شنیدم دوباره باگریه توکوچه اس وروزسوم خدامنوببخشه یکی ازهمسایه هاباخنده ونگاه موزیانه صداش کردکه قرارشدبگی چراگریه میکنی کشیدش یه سمت دختره زدزیرگریه وهمی چی رولودادقضیه خیلی ساده بود اما....چیزی که‌من دوشب قبل ازخانماشنیدم فقط تهمت به این بچه بودچقدرناراحت شدم همسن بچمه ،خدانکنه ازبچم غافل شم وبشینه جلوی کسی درددل کنه مردم فرصت طلبوخدانشناسوفضول دام پهن کردن که ببین آیاخبریه ،خدایاهمش دوشب نشستم توکوچه ازگرگای آدم نماترسیدم خدایابهم شجاعتشوبده که توروشون وایسم ودهن کثیفشونوببندم 7- پيامبر صلى الله عليه و آله:
إِذا وُقِعَ فِى الرَّجُلِ و َأَنتَ فى مَلأٍ، فَكُن لِلرَّجُلِ ناصِرا و َلِلقَومِ زاجِرا وَ قَمُ عَنهُم؛

اگر در ميان جمعى بودى و از كسى غيبت شد، او را يارى كن و آن جمع را از غيبت كردن بازدار و از ميانشان برخيز و برو.

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

دوری کن از این جماعت هرگز نشین .اون بچه ام تا میتونی خلوتی نصیحتش کن تو جمعشون نیاد دردودل  کنه 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوری کن از این جماعت هرگز نشین .اون بچه ام تا میتونی خلوتی نصیحتش کن تو جمعشون نیاد دردودل کنه

بهش گفتم بروبشین توخونه پیش مادرت بااون دردل کنه این چ کاریه ،کلی پشت سرش خندیدن وتهمت زدن

امضای خداپای همه ی آرزوهاتون....ر

این خانومایی که میشینن در کوچه در مورد مقالات علمی روز دنیا که حرف نمیزنن میشینن غیبت میکنن چرا انقدر براتون عجیب بود رو نفهمیدم

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

بهش گفتم بروبشین توخونه پیش مادرت بااون دردل کنه این چ کاریه ،کلی پشت سرش خندیدن وتهمت زدن

لعنت بهشون .طفلی بچه اس 🥲

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟