2777
2789
عنوان

مرگ بر پریودیییی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
آره یه جور حجامت و پاکسازیه

خواهر من نمیشه.از سی و هفت سالکی دیگه نشد.الان هفت ساله.بدترین قسمتش اونجاست که نمستونه رابطه داشته باشه و شوهرش سرش بد اخلاقی میکنه.میگه اونتو خشکه وقتی میخواد کاری کنه انگار تیغ میکشن اون تو رو

واقعا یه نعمته خدادادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای چ بد چرا انقد زود

دکتر گفت عامل اصلیش استرسه.واقعا هم همینه تو زندگیش عذاب زیاد کشید که نتیجه ش شد این.یدونه دختر داره دیگه هر کاری کرد نتونست بچه بیاره.منم وقتی اونو دیدم ترسیدم پشت هم دو تا اوردم

خواهر من نمیشه.از سی و هفت سالکی دیگه نشد.الان هفت ساله.بدترین قسمتش اونجاست که نمستونه رابطه داشته ...

میتونن برن پیش دکتر زنان بهشون میگن و مشاوره میدن میشه بهتر کرد اوضاع رو باید درک کنن هم رو 

امیدوارم بهتر بشه اوضاع 

شما هم موفق باشی 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

دکتر گفت عامل اصلیش استرسه.واقعا هم همینه تو زندگیش عذاب زیاد کشید که نتیجه ش شد این.یدونه دختر داره ...

یعنی کلا کسایی که یائسه میشن برای رابطه دچار مشکل میشن؟

شنیدم  که از لحاظ ظاهریم شکسته میشن 

کاش کلا وجود نداشت چنین چیزی که این مشکلاتم نبود باهاش

چرا پریودت منظم نیست؟منم ی وقتایی ک نمیاد میزنم تو سرم ک چرا پریود نمیشم میادم وضعم اینه 😂

اره منظم نیست تنبلی دارم هر کوفت زهرماری هم بگی امتحان کردم درست نشد

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚
میتونن برن پیش دکتر زنان بهشون میگن و مشاوره میدن میشه بهتر کرد اوضاع رو باید درک کنن هم رو امیدوارم ...

میره.اووووه یک رژیمای سختی گرفت ب امید ایتکه دوبازه بشه.چقدر هزینه کرد اذیت شد.از نزدیک شاهد همه تلاشاش بودم.ولی نشد .تحت نظره ولی دکتر هم کار خاصی نمیتونه بکنه

یعنی کلا کسایی که یائسه میشن برای رابطه دچار مشکل میشن؟شنیدم که از لحاظ ظاهریم شکسته میشن کاش کلا و ...

اره دیگه دخول نمیتونن داشته باشن‌.اونتو خشکه.اگر خورد و خوراکشونو مراقبت کنن نه.خواهر من خیلی مواظبه تغذیه ش هست.همیشه بادوم میخوره.روتین پوستی داره.شیرینیجات خیلی کم میخوره.

میره.اووووه یک رژیمای سختی گرفت ب امید ایتکه دوبازه بشه.چقدر هزینه کرد اذیت شد.از نزدیک شاهد همه تلا ...

انشالله درست میشه 

نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒  بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛 

اره دیگه دخول نمیتونن داشته باشن‌.اونتو خشکه.اگر خورد و خوراکشونو مراقبت کنن نه.خواهر من خیلی مواظبه ...

اها نمیدونستم اینو 

ایشالا درست میشه سنشون خیلی کم بوده برای یائسه شدن