خواهر من نمیشه.از سی و هفت سالکی دیگه نشد.الان هفت ساله.بدترین قسمتش اونجاست که نمستونه رابطه داشته باشه و شوهرش سرش بد اخلاقی میکنه.میگه اونتو خشکه وقتی میخواد کاری کنه انگار تیغ میکشن اون تو رو
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دکتر گفت عامل اصلیش استرسه.واقعا هم همینه تو زندگیش عذاب زیاد کشید که نتیجه ش شد این.یدونه دختر داره دیگه هر کاری کرد نتونست بچه بیاره.منم وقتی اونو دیدم ترسیدم پشت هم دو تا اوردم
خواهر من نمیشه.از سی و هفت سالکی دیگه نشد.الان هفت ساله.بدترین قسمتش اونجاست که نمستونه رابطه داشته ...
میتونن برن پیش دکتر زنان بهشون میگن و مشاوره میدن میشه بهتر کرد اوضاع رو باید درک کنن هم رو
امیدوارم بهتر بشه اوضاع
شما هم موفق باشی
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛
میتونن برن پیش دکتر زنان بهشون میگن و مشاوره میدن میشه بهتر کرد اوضاع رو باید درک کنن هم رو امیدوارم ...
میره.اووووه یک رژیمای سختی گرفت ب امید ایتکه دوبازه بشه.چقدر هزینه کرد اذیت شد.از نزدیک شاهد همه تلاشاش بودم.ولی نشد .تحت نظره ولی دکتر هم کار خاصی نمیتونه بکنه
میره.اووووه یک رژیمای سختی گرفت ب امید ایتکه دوبازه بشه.چقدر هزینه کرد اذیت شد.از نزدیک شاهد همه تلا ...
انشالله درست میشه
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒 بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹 نصیحتم به شما: اینجا رو جدی نگیرید و اهمیت ندید 🤗کاربر قدیمی💚💛