2777
2789

ک 900 تومن  1200 بدین واس کاشت ناخن؟؟؟؟ 

800 الی 1 تومن بدین کاشت مژه؟؟ 

کی چی بشه؟؟؟ 

مگه درامدتون چقدره؟ 

انقدر واجبه ک 1 میلیون بدی فقط کاشت ناخن؟؟ 

واقعاااا چرااا😐😑

چجوری میتونید دلتون نمیسوزه

میدونی پولش چجوری در میاد؟؟ باید دهنت صاااف شه پول چند روز کارتونه؟؟ 

بخدا دیدمااا تو اطراف ک الان دارم میگم همش میناله ک وایی اجارم 

وایی برا مدرسه بچم کیف نخریدم و فلان 

اونوقت رفته کاشت زده 

خووو جاا کاشت میدادی واس بچت کیف مدرسه میخریدی انقدر واجب بود 😑

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عقده ای هستن

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

بعد قیافه میگیرن برا ماها 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

میدونم😐😐ولی همیشع اینجوری تایپ میکنم

منکه کمتر میدم ترمیم. حدود سیصد یا چهارصد.

ولی دلم بهمینا خوشه. البته شاغل بودمو و درامدم خوب بود. دوباره برمیگردم سرکار و در میارم خب. ولی کسی که پولش کمه باید مدیریت کنه

برا اکثرا خرج یه روزشونهکجاش تعجب اوره؟

والا چی بگمم من ک کار میکنم هیچ وقت حاضر نیستم  1200 بدم کاشت ناخن 

برا خیلیا ک خرجشون با کس دیگع ای هست شاید مهم نی 

تعجب اور نی 

فقط میگم چیزای ضروری تری هست تا مثلا ناخن😐😑