2777
2789

البپرس الحبیبی خخخ

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجایی هستی عزیزم؟نمیدونم چرا اینقدر با کاربریت‌ حس خوبی گرفتم🥹

عزیز دلمی

من متولد ابادانم

خانواده پدریم ابادانین

خانواده مادریم مال جزیره مینو هستن طرف خرمشهر

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیز دلمیمن متولد ابادانمخانواده پدریم ابادانینخانواده مادریم مال جزیره مینو هستن طرف خرمشهر

وااااای‌ منممم خرمشهریممم‌ بابام مال جزیره مینوعه😍

همشهریمی‌ پس😍

هنوز ساکن آبادان خرمشهرید؟

عضو 

وااااای‌ منممم خرمشهریممم‌ بابام مال جزیره مینوعه😍همشهریمی‌ پس😍هنوز ساکن آبادان خرمشهرید؟

عزیززززم والا 

مامان من فرحانی 

حتما بابات میشناسه

ن من شیرازم ازدواج کردم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
عزیززززم والا مامان من فرحانی حتما بابات میشناسهن من شیرازم ازدواج کردم

حالا اگر بگمت‌ مامانم ابادانیه‌ ولی بخاطر جنگ بزرگ شده شیرازه تعجب نمیکنی؟🤣

چقدر ذوق کردم😭😂

آره احتمالا بابام بشناسه ولی ما سه چهارسالی هست بخاطر کار بابام از خرمشهر در اومدیم و الان رشتیم

عضو 

حالا اگر بگمت‌ مامانم ابادانیه‌ ولی بخاطر جنگ بزرگ شده شیرازه تعجب نمیکنی؟🤣چقدر ذوق کردم😭😂آره احت ...

واقعاااا...خیلی ابادانی تو جنگ اومده شیراز

عزیزم ..الان رشتی؟

بخدا امروز داشتم ب شوهرم میگفتم بریم رشت زندگی کنیم😂

واقعاااا...خیلی ابادانی تو جنگ اومده شیرازعزیزم ..الان رشتی؟بخدا امروز داشتم ب شوهرم میگفتم بریم رشت ...

اره یه حدود 10 _ 12سالی خانواده مادریم شیراز بودن بعد برگشتن خرمشهر بعد جنگ ولی الان شیراز خانواده داییم هستن چون دایی بزرگم همون شیراز بزرگ شد

آره رشت هستم الان 

خیلی خوشحال شدم عزیزم

برای زندگی رشت رو پیشنهاد نمیکنم (😂) ولی خب خواستی بیای چه سفر چه زندگی خیلی خوشحال میشم میزبان شما مهربان بانو باشم❤️🥹

عضو