2777
2789
عنوان

چطور ارومش کنم ایا بگم عروسی نمیخوام ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 52 پست

بهش بگو میدونم شرایط خیلی سخته باهم تلاش میکنیم برای زندگیمون نگران نباش من پشتتم نمیزارم کم بیاری 

باخانوادتم صحبت کن بگو من میخوام زندگی کنم ن معامله اگ ایندم مهمه براتون کمکمون کنید ن ک سنگ بندازین 

عروسیم ب جاش فرمالیته بگیر دوتایی برین مسافرت چن روزی

😑😑یعنی چی؟چون اوضاع مالیش خوب نیس باید ولش کنه نمیدونم بعضی از دخترا چرا انقدر اهن پرست و پول پرست ...

موافقم . خیلی نارحات شدم اینارو شنیدم واقعا . چون هم خونه داره هم ماشین اما خرج عروسی و ... مونده توش

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه چقد وام میدن باهاش تا جاز بخریم و ... تموم میشه

مثل دخترعمه منی.

اگه واقعا دوسش داری همه جوره باهاش راه بیا.

اگرم نداری و هدفت تعداد سکه مهریه وحرف خانواده و مردم و چشم و هم چشمیه که اب پاکی رو بریز رودستش.

نه ایشونو عذاب بده نه خودتو.

اونا به خیر شمام به سلامت

مگه چقد وام میدن باهاش تا جاز بخریم و ... تموم میشه

به پسر هم میدن وام بعدشم خواهر من کل اساس شو خرید طلا و اجاره خونه خرج ع وسی هم داد  البته با دوتا وام بعدشم اون با وام خودش میتونه عروسی بگیره

مطمئنی دوستت داره؟ 

ببین من حق میدم که وضعیت اقتصادی مردم رو نگران کنه 

ولی مرد عاشق میگه یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت 

اگه وافعا عاشق باشه اتفاقا اون به تو قوت قلب میده که یا پول جور میکنم برات عروسی میگیرم یا اونقدر با خانوادت حرف می‌زنم که راضی بشن بدون عروسی تو رو بهم بدن 

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

۱۷ سالته و میخوای با این آدم ازدواج کنی🤐عزیزم اصلا میدونی زندگی یعنی چی؟ فکر کردی عروسی نگیری مشکلت ...

من درباره سن ازدواجم نظر نخواستم درباره چیز دیگری نظر خواستم عزیزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

😑😑یعنی چی؟چون اوضاع مالیش خوب نیس باید ولش کنه نمیدونم بعضی از دخترا چرا انقدر اهن پرست و پول پرست ...

چه اجباري دختر ١٧ ساله حتما ازدواج كنه با ادمي ك توانايي شروع زندگي مشترك نداره؟

مگه گفته پورش ميخوام ك ميگي اهن پرست!

💕

میخوام ولی وقتی روش فشاره حس میکنم بهتره بگم نمیخوام و قید عروسیو بزنم

ببین یا طرفت ترسیده که خودش حس بدی به آدم میده یا خیلی خیلی دستش خالیه و حالا حالاها شرایطش نرمال نمیشه که در اینصورتم واقعا ازدواج کنید خیلی اذیت میشین در هر دو صورت الان یجورایی انگار جا زده بنظرم چیز خاصی نگو فقط بگو خدا بزرگه ایشالا همه ی مشکلات حل میشه از این حرفا ببین چند مرده حلاجه

فقط 20 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزيزم هنوز خرجي نكرده چه فشاري روشه؟عروسي هيچيبقيه چيزارو قراره چيكار كنه؟

خونه و ماشین خریده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزم فقر از در بیاد تو عشق از پنجره میره بیرون

وقتی انقدر فشار روشه مگ مجبورن خودشونو تو سختی بندازن فقط ی ادم بی عقل اگاهانه میره تو اتیش ک بسوزه

اهن پرست ب کسی میگن ک ب خاطر پول هر کاری میکنه 

پول در حد رفع نیازهای اولیه لازمه خب

ی پسری ک فکر ازدواجه باید پول رهن خونه پول مراسم گرفتن خرید و ... رو داشته باشه 

همین خانوم الان عاشقه فردا بیافته تو سختی عشق یادش میره و همش میشینه حسرت نداشته هاشو میخوره

عزیزم احتمالا بچه ای وگرنه نمیدونی الان جواب سلامتم با پول میدن فکر کردی برین سوپر مارکتی بگی منو شوهرم عاشق همیم ولی پول نداریم میگه اشکال نداره خرید کن پول نده؟ 😐😐امثال شما با یه انتخاب اشتباه تا ابد حسرت یه زندگی عادی رو‌میخورن ، ازدواج کاملا یه انتخابه اینکه خودت انتخاب میکنی سطح زندگیت چی باشه ! استارتر که ۱۷ سالشه شما هم احتمالا بچه ای که زندگی رو‌تو عشق خلاصه میکنی 

ببین شرایط تو خیلی مشابه منه

شوهرم شرایط مالی خوبی نداشت و من خودم در حد امکان کمکمش کردم و توقعات کم کردم ولی کار به جایی رسید که طلبکار شده ازم هم خودش هم خانوادش و شونه خالی کرده

پسرایی که حمایت خانواده ندارن و شرایطشون اوکی نیس یا باید با هم سطح خودشون حتی پایین‌تر ازدواج کنن یا لااقل جنم و جرعت و اعتماد به نفس داشته باشن.......احساسی تصمیم نگیر اصلا

....... I'm in love I'm not alone 💖💖
مطمئنی دوستت داره؟ ببین من حق میدم که وضعیت اقتصادی مردم رو نگران کنه ولی مرد عاشق میگه یا راهی خواه ...

اره مطمئنم . دلیل کم اوردنش اینه که تازه یه ماهه خونه و ماشین خریده

1
5
10
15
20
25
30
35
40