2777
2789
عنوان

چطور ارومش کنم ایا بگم عروسی نمیخوام ❔

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 52 پست

خواستگاری درسته نه خاستگاری 

دقیقا وسط آزمون الهیت هستی

زدن این حرف که عروسی نمیخوای مساوی است با یه عمر سواستفاده کردن ازت 

هیچی نگو بذا طبیعت کار خودشو بکنه

پاسخ های شما در مورد غلط املایی هاتون یا نظراتی که خودم میذارم هیچ اهمیتی واسم نداره کلا نخونده از بخش اعلانات حذف می‌کنم به اسم هیج کاربری هم توجه نمی‌کنم مگر اتفاقی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگو نمیخوای 

بگو باهم هزینه هارو مدیریت میکنیم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

وقتی عروسی میخوای نگو که نمیخوای رو هوا حرف نزن

میخوام ولی وقتی روش فشاره حس میکنم بهتره بگم نمیخوام و قید عروسیو بزنم

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر کنکورمه🌱اگه امضامو دیدی به نیت قبولی رشته ی مورد علاقم بی زحمت یه صلوات بفرست و بهم بگو که به نیتت توحید بخونم🌱🌱

منم قبل ازدواج شرایطمون همینطور بود مدام استرس داشت و مهریه کوتاه اومدم و پایین گفتم و عروسی هم خودم پیشنهاد دادم که نگیریم و الان حسرت عروسی به دلم مونده و بخاطر خانوادش پشیمونم که مهریه کم رو قبول کرده بودم

دوستای عزیزم برای باردار شدنم دعا کنین♥️خدایا دستمو بگیر بلندم کن خیلی خستم😔

واقعا عروسی گرفتن اونم تجملاتی خیلی سخته تو این اوضاع

بنظرم یه جشن سادهههه تو خونه یا رستوران رزرو کنید فقط برا خودتون با مهمونای درجه یک بعدم یه سفر سه روزه برید شمال مثلا 

با خونوادت صحبت کن بگو فکر کنید خودشون پسر  داشتن چجوری میخواستن تو این وضع براش عروسی بگیرن بزار جوونارو درک کنن

مرد و معرفتش مهریه زیاد و عروسی و شرط و شروط بی فایده اس دیدم که میگم

به نظرم تو انتخابت تجدبد نظر کن

😑😑یعنی چی؟چون اوضاع مالیش خوب نیس باید ولش کنه نمیدونم بعضی از دخترا چرا انقدر اهن پرست و پول پرستن عوض اینکه به دوستمون که تاپیک زده دلداری بدی میگی تجدید نظر کن ؟

اینکه از خودت و عروسی بگذری اروم کردنش نیست بی ارزش کردن خودته 

باید اونقدری خودتو دست بالا بگیری که برات تلاش کنه 

نگه ولش کن این که حالیش نیست یکم غر میزنم کوتاه میاد

زندگی با ادم بی پولم سخته بیشتر فک کن 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

۱۷ سالته و میخوای با این آدم ازدواج کنی🤐عزیزم اصلا میدونی زندگی یعنی چی؟ فکر کردی عروسی نگیری مشکلت حل میشه؟ خیلی بچه ای قطعا پسر هم بچه اس انقدر هول ازدواج نباشین که آخرش خودتون ضربه میخورین فقط نه کسه دیگه