2777
2789
عنوان

همه دماغ عملیا بریزید تاپیکم

129 بازدید | 11 پست

من الان ۸ماهه عمل کردم.ماه قبل ی کم کورتون تزریق کرد دکترم.از اون موقع ی قوز دراومده رو بینیم و هر دقیقه داره عذابم میده.بنظرتون ورمه یا ن😭

وای منم میخوام کورتون بزنم

نزنم یعنی؟اصلا ورمشو کم نکرد؟

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم با بینیم درگیرم بیس روزه عمل کردم رو بینیم خط افتاده نمیدونم خط چسبه یا چی بعد مسطح ابروهام خیلی ...

بین ابروها ی کم پایینتر خط افتاده؟اگه آره برلی چسبه.جای چسبو عوض کن همیشه روی ی خط چسب نزن.برای منم میشد

بین ابروها ی کم پایینتر خط افتاده؟اگه آره برلی چسبه.جای چسبو عوض کن همیشه روی ی خط چسب نزن.برای منم ...

عکسشو گذاشته بودم زیاد با نینی سایت آشنا نیستم نمی‌دونم کجا رف اصن عکسم اصن نمیتونم بخابم از استرس😔😔😔تقریبا نیم بند انگشت پایین تر از وسط ابروهام خط افتاده دس میزنم زیرش خالیه

عکسشو گذاشته بودم زیاد با نینی سایت آشنا نیستم نمی‌دونم کجا رف اصن عکسم اصن نمیتونم بخابم از استرس😔 ...

ببین بینیه تو اصلا معلوم نیست از الان.ابدا ناراحت نباش.خالیه یعنی ورمه‌.استخوان نیس ک بگی قوز دراورده

ببین بینیه تو اصلا معلوم نیست از الان.ابدا ناراحت نباش.خالیه یعنی ورمه‌.استخوان نیس ک بگی قوز دراورد ...

کاش میشد عکس بینیمو ببینی عزیزم ببینی طبیعیه دکترم تهرانه خودم شهرستان ب دستیارش عکسمو فرستادم جواب نداده دارم دیوونه میشم😭مامانم اینا راضی به عملم نبودن بینیم مشکل نداشت خودمو انداختم تو دردسر 

کاش میشد عکس بینیمو ببینی عزیزم ببینی طبیعیه دکترم تهرانه خودم شهرستان ب دستیارش عکسمو فرستادم جواب ...

فردا ی موقع که آنلاین بودیم دوتایی بزار همینجا ببینم عکستو.منم میخام ب دستیارش بگم ولی میدونم جوابگو نیستن با گوشی و...

منم شهرستانم تا مطب دو سه ساعت فاصلس و خیلی سختمه برم.فعلا چیزی بهش نگفتم ولی ب قول تو نهایت میگن واکنش بدنه و...