2777
2789

۲۹ سالمه 

دوستای زیادی دارم، جالبه برام که همشون ازدواج کردن، یا رابطه جدی دارن ولی برا من اصلااااا پیش نمیاد. با اینکه ۷ سال دانشگاه بودم، الانم سرکار میرم یکساله، کلاس اینا بیرون خونه زیاد میرم. ی مدت هر مهمونی ای بود شرکت میکردم. 

این دوستم کسی بود ک همیشه از تنهایی و سینگلی مینالید، حالا حتی برا اونم پیش اومد ولی باز برا من نه....

وضعیت مالی مون متوسط و چهره ام هم ایرادی نداره ولی با اینکه ایرادی نداره نمیتونم بگم خوشگلم، معمولی هستم. سرکار چند نفری ازم خوششون اومده ولی متاهل هستن یا مثلا هم کفو من نیستن. مثلا جایگاه شغلیشون و تحصیلاتشون خیلی خیلی پایین تر از منه.کلا ادم مناسب من هیچکس نیست واقعا. اکثریت سن بالان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه چیز تو ازدواج خلاصه نمیشه درکل قسمتت ب وقتش خودش میاد سراغت

!وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضَیٰ  و خدا به‌‌ زودی به‌ تو‌ چیزی می‌بخشد که‌ راضی‌ میشوی..سوره ضحی / آیه۵.یکم فکر کن بهش...❤

واقعا الان خوشگلی حرف اولو میزنه

کاملا میفهمم چی میگی 

منم چهرم نقص خاصی نداره اما ب اندازه دخترای امروزی ناز نیستم فقط معمولی ام 

و دقیقا فقط سن بالاها و شاید متاهل ها بپسندن

سلیقه نسل جدید فرق میکنه

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

منم همین طور بودم آخرش درست شد شاید دیرتر شد ولی برای من زندگی باکیفیت با مرد شریف مهمتره

چند سالگی ازدواج کردی؟

من واقعا دوست داشتم این سن متاهل باشم که حداقل ۲۷ دیگه بچه بیارم

ولی حتی توی رابطه هم نیستم

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم