2777
2789

من ۳۱ سالمه، شبی که ایمپلنت کردم صورتم ورم شدید داشت و خونریزی، آبجیم و دامادمون خونمون بودن، من اون روز از ورم شدید صورتم خیلی ترسیده بودم، پای سفره شام گفتم خیلی میترسم صورتم اینقدر ورم داره، مامانم لیوانو بلند کرد پرت کنه تو صورتم، گفت یبار دیگه گفتی میترسم میزنم دندوناتو خرد می کنم،طاقت داشته باش تا خوب بشه، بعدشم به دامادمون گفت این دخترا همشون به عمشون رفتن، ولی اخلاق پسرم فقط به خودم رفته، البته داداشم به شدت مهربونه و بعد فوت پدرم اگه داداشم نبود،من اصلا نمیتونستم، چقدر اون شب جلو دادمادمون خجالت کشیدم و آب شدم

ادامشو مینویسم.... 

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بعضی وقتا به خودم میگم تو که میدونستی مامانت اینقدر عصبیه، چرا تا این سن مجرد موندی و شاغل شدی، چرا یکی از خواستگاراتو همون موقع قبول نکردی بری!!!!؟؟؟؟ چراااااااا

ادامشو مینویسم😞

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

امشب من لباسشویی رو روشن کردم و لباس ریختم بشوره،لباسشویی ما اگه آب نیاد روش سریع ارور میزنه، پمپ آب رو زدم که آب بیشتر بیاد و ارور نزنه، مامانم خواب بود با چشم نیمه باز گفت پمپ آب رو نزن، داشتم با داداشمم صحبت می کردم، یدفعه صدای آب از روی پشت بوم شنیدم،مامانم از خواب بیدارشد عصبانی شد،من دکتر گفته نباید استرس داشته باشی، استرسم رفت رو هزارچون میدونستم عصبی که میشه دیگه من براش ارزش ندارم و کوتاه بیا نیس، هر چی صبر کردیم آب قطع نشد، من به اشتباهم که نباید پمپ آب رو میزدم پی بردم، ولی مامانم وایساد نفرینم کردن وهمش بلند بلند میگفت که خدا کنه آخرین بارت باشه که لباس شستی، خدا داغت کنه، خدا......، 

خیییلی استرسم شدید شده بود، گفت باید خودت بری پشت بوم درستش کنی،با داداشم رفتیم درستش کردیم، وااااای فک میکردم شلنگ ترکیده😞😞😞و همش ناخنمو فشار میدادم که خدایا خودت کمک کن آب امشب رو پشت بوم قطع بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من حتی این جام کسیو ندارم چیزی برام بنویسه ولی میخوام این تاپیک برام بمونه کل درددلامو توش بنویسم، که یادم باشه کی باهام چیکار کرد،،،

عزیزدلم :((

خوندین همشو؟ 

کفر نمیگم ولی من از مریضیای سخت مثل سرطان یا تصادف یا،..... میترسم، ولی دلم میخواد یشب بخابم صبح بیدار نشم و یه مرگ راحت داشته باشم

خوندین همشو؟ کفر نمیگم ولی من از مریضیای سخت مثل سرطان یا تصادف یا،..... میترسم، ولی دلم میخواد یشب ...

فقط بخاطر عصبی بودن ورفتار زشت ینفر ادم ؟؟؟ خودتو پیداکن وازاین حرفای سطحی نزن 

تو باورت نمیشه من تو سن کم چه رنجای استخون سوزیو تاب اوردم 

زندگی همینه ساده نیست اما روزای بهترم دارره مطمئن باش بستگی بخودت داره

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

فقط بخاطر عصبی بودن ورفتار زشت ینفر ادم ؟؟؟ خودتو پیداکن وازاین حرفای سطحی نزن تو باورت نمیشه من تو ...

ممنونم😞😞

رسالت بعضی مادرا هم همینه برینن ب زندگی بچه ها.... شاغلی عزیزم خودتو مشغول کن زیاد سمتش نرو فرض کن نیست برو بیرون کافه باشگاه وقتتو پر کن دیگه وقتی خونه ای تو اتاقت باشی نبینیش 

رسالت بعضی مادرا هم همینه برینن ب زندگی بچه ها.... شاغلی عزیزم خودتو مشغول کن زیاد سمتش نرو فرض کن ن ...

درست میگی عزیزم باشه ممنون😞

رسالت بعضی مادرا هم همینه برینن ب زندگی بچه ها.... شاغلی عزیزم خودتو مشغول کن زیاد سمتش نرو فرض کن ن ...

متن تاپیکم که نوشتم درصورتی بود که گوشت اون ماه رو من باحقوقم برای خونه خریدم