2777
2789
عنوان

با کدوم شخصیت میرید سفر

145 بازدید | 23 پست

دو تا خانواده از فامیل هستن میخایم بریم سفر دوتاشون پیشنهاد دادن

جالب بود ببینم نظر شما چیه

اولی: خیلی تمیزن و مرتب به خودشون میرسن

حانم صب پا میشه موهاشو سشوار میکنه کرلی یا لخت میکنه ارایش مبکنه

مرد دوش میگیره عطر میزنه و ...

تیپ میزنن به روز 

بیرون در حال عکس گرفتن دائم

دومی:

خانم خودشه موهاش فر باشه یا لخت مهم نیست براش اما مرتبه و برس میکشه فقط ی ارایش ساده میکنه و لباسشم تمیزه

مرد هم سادست اهل تیپ زدن نیست اما مرتبه

لباساشون بروز نیست اما آراستن

بیرون بازی با توپ یا پاسور دوست دارن

با کدوم مایلید برید سفر

چرا

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کسی زیاد صحبت نکنه باهام

😅🤣🤣🤣

تنها برو خب دختر

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

نمیدونم‌چرا بدم میاد از کسی که زیاد صحبت کنه خونوادم میگن نرمال نیستی

نه چرا نرمال نباشی خب هرکسی یه جوره همین که خودتو شناختی میدونی چی میخای عالیه