2777
2789
عنوان

کاش میمردم

103 بازدید | 9 پست

حتی مامانمم حوصلمو نداره هیچ کس حوصله نداره بشینه پای حرف دلم 

من از بچگی خیلی سختی کشیدم آزرده شدم بی پولی کشیدم تحقیر شدم بابام بیماری روان داشت و به شدت خسیس بود و زندگی هیچ وقت برامون یه زندگی روتین و نرمال نبود

الان با اینکه مشکل مالی ندارم داره درسم تموم میشه و به نسبت گذشته شرایطم بهتره البته نه کاملا و هنوز خیلی مشکلات دارم ولی من دیگه یه آدم نرمال نمیشم دیگه انگیزه ی زندگی ندارم کاش بمیرم که مامانمم عذاب ندم

اطرافم میبینم یکی هم خوشگله هم پولدار هم از بچگی تو رفاه و خانواده ی خوب زندگی کرده هم عاشقانه ازدواج کرده هم بدون تلاش آنچنانی چون سهمیه داشته بهترین رشته و بهترین دانشگاه قبول شده همش از خدا میپرسم چرا منو همش تو رنج و سختی باید می آفریدی ؟ دیگه طاقت ندارم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

ناشکری نکن.چیزهایی ک تو داری آرزوی خیلیاست

همه همینو بهم میگن ولی دیگه نمیکشم

آقایون لطفا درخواست ندید اگه تاپیک میزنم تنهام معناش این نیست که دلم میخواد با یکی که معلومه قصدش چیه چت کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون شیطان در تو نفوذ کرده و داره ناامیدی و ناشکری و یاس رو بهت تلقین میکنه

شیطان نیست اونهمه تروما تو بچگی دیدم یه جا باید سر باز کنه

از،من ک از بچگی بیمارم بیشتر تروما نداشتی

من خودم بیمار نبودم ولی بابام مریض بود واقعا زجرمون داد تا بزرگ شدم

مامانم ۶۰ سالشه شبیه ۸۰ ساله هاست

جلوی چشم من مامانمو کتک میزد دنده هاش میشکست از چشم و دماغش همزمان خون میزد بیرون هیچی پول نداشتیم واقعا تو فقر بزرگ شدم 

من خودم بیمار نبودم ولی بابام مریض بود واقعا زجرمون داد تا بزرگ شدممامانم ۶۰ سالشه شبیه ۸۰ ساله هاست ...

منم از وقتی تو شکم مادرم بودم بیمار بودم تا آلان ک ۳۳سالمه.

چ شبهایی ک از درد نخوابیدم و گریه کردم.

پدرم ورشکست شد  تا مرز  فروش اسباب. 

اما زندم و همیشه شاکر خدا هستم و دنبال ی روزنه کوچیک برای شادی و تشکر از خدا

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀

منم از وقتی تو شکم مادرم بودم بیمار بودم تا آلان ک ۳۳سالمه.چ شبهایی ک از درد نخوابیدم و گریه کردم.پد ...

انشالله همیشه خوشحال باشی و سلامت

انشالله همیشه خوشحال باشی و سلامت

زندگی سخته..

واسه هرکس ب یه شکلی..

نماز،بخون  همیشه ی تایمی بزار تنها با خدا صحبت کن مخصوصا اخرشب ها وقت خواب، شکرگزاری باعث میشه تروماهات کم بشن

🎀حسین جان.. مرا هزار امید است و هر هزار تویی🎀