2777
2789
عنوان

میشه بدون دیپلم معلم زبان شد آیا

93 بازدید | 12 پست

برم اموزشگاه زبان بعد ک یاد گرفتم میتونم تدریس کنم؟

یا حتما باید دیپلم باشه

فقط 21 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره میتونی چرا نتونی وقتی زبانت خوب باشه و بتونی یاد بدی یا حتی شاگرد خصوصی بگیری

من به درس و مدرسه علاقه ندارم امسال یازدهمم

تنها درسی که علاقه دارم و زود یاد میگیرم زبانه

دس میتونم معلم زبان بشم برم کلاس زبان؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاربری مشترک🛑زیر هجده سال تو تاپیکام نظرندین لطفا 🛑تیکر تاریخ احتمالیه رسیدن به آرزومه

به دیپلم ربط ندارع تو باید بری آموزشگاه زبان دوره ک تمو شد یاد گرفتی باید بری یا مدرک بگیری بنامttc ...

مدرک کجا میدن بهم

تو ی چند وقت مدرکو میتونم بگیرم

اموزشگاه چجوری پیدا کنم؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من به درس و مدرسه علاقه ندارم امسال یازدهممتنها درسی که علاقه دارم و زود یاد میگیرم زبانهدس میتونم م ...

خوب دختر جان حالا که علاقه داری  ت درس بخونی بعد کنکور زبان بدع بعدشم از طریق فرهنگیان رشته زبان برو میشی معلم .ت آموزشگاه ساعتی پول میدم که ارزش ندارع تمام خرج رفت آمد میشه برا خودت هیچی نمیمونه

مدرک کجا میدن بهمتو ی چند وقت مدرکو میتونم بگیرماموزشگاه چجوری پیدا کنم؟

دختر جان تو آموزشگاه زبان میری ثبت نام می‌کنی فک کنم 10ترم هست بعد این ترما که چن سال میشه میری مدرکttcک مخصوص کسانی هست که میخان معلم زبان آموزشگاه بشن میگیری بعدش دگ ت هر آموزشگاه بری با این مدرک میخان .این مدرک پارسالذ10میلیون هزینش بود.ودر ضمن اگر زبانت خوب باشه یا امتحان آموزشگاه میگیره از شما دگ چند سال دگ  کلاس زبان نمیری اگ بلد باشی فقط مدرک مخصوص تدریس میگیری اینا که دارم بهت میگم خودم گذروندم که میگم

دختر جان تو آموزشگاه زبان میری ثبت نام می‌کنی فک کنم 10ترم هست بعد این ترما که چن سال میشه میری مدرک ...

شما الان معلم زبانی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شما الان معلم زبانی؟

بله من یک مدت ت آموزشگاه تدریس می‌کردم چون علاقه داشتم و بلد بودم رفتم یه  آموزشگاه اونجا همین امتحان گرفتن مدرک ،ttcبهم دادن بعد از هر آموزشگاه ک رفتم قبولم کردن ولی ساعتی پول میدن دگ من نشستم خودم الان دانشجو زبان ت فرهنگیان .روزای فرد هم تدریس ت اموزشگاها