2777
2789

رشته شوهرم‌ مردونست و فقط همین همکار خانم رو دارن اوایلش چون شوهرم فکر میکرد بهش دارن ظلم میکنن خیلی هوای این خانم رو داشت بعد از یه جایی به بعد فهمید نه این طور نیست ولی دختره پر رو شده. رشته شوهرم جوریه که با مرگ و زندگی ادم ها در ارتباطه بعد پارسال شوهرم حین کار یه اشتباهی کرده بود ولی منجر به مرگ کسی نشد ولی خب به هرحال اشتباه بدد و ولی تنبیه‌ش کردن و فشار روانی بهش وارد کردن و چوب اون اشتباهش رو خورد. حالا امسال اسن خانم یه اشتباه کرده که منجر به فوت شده تو روزی که مسئولیت با شوهرمم بوده این اتفاق افتاد و شوهرم گزارش نوشته حالا این خانم هی زنگ میزنه به شوهرم عذاب وجدان بهش میده. دیشب زنگ زده که کاش یکم شجاع بودم خودم رو میکشتم ولی دلم برای مامان بابام میسوزه، بعد زنگ زده که اره من چون زنم دارید این کارو باهم میکنید من رو با خاک یکسان کردین.

بعد الان زنگ زده میگه اگر این قضیه رو مطرح کنی من میرم انصراف میدم و...

شوهرم دو روز اومده پیش من ما دوتا شهر جدا هستیم بعد این زن هی زنگ زنگ زنگ بعد اعصاب شوهرم بهم‌میزیزه دیشب داشتیم میخوابیدیم وسط بحث احساسی یهو میگه نکنه واقعا خودکشی کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کنجکاو شدم شغل شوهرت چیه ؟

فکر کنم پزشکه

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

دوست ندارم فکر کنه حساسم ولی اعصابم رو بهم ریخته

بحث حساسیت نیس بگو مزاحم میشی شوهرم وقت استراحت نمیخواد به مشکلات شما فکر کنه خودش روش نشد بگه من گفتم

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

بگو کسی ک میخواد خودکشی کنه نمیگهبه شوهرت تاکید کن اگه گزارش نده میوفته گردن خودش ولی ینظرم زیاد حس ...

اخه شوهرم بعد مدتها اومده دیشب اولین شب پیشم بود بغلم کرده بود تو اوج احساسات این حرفو زد یعنی ذهنش کلا پیش اونه

بگو کسی ک میخواد خودکشی کنه نمیگهبه شوهرت تاکید کن اگه گزارش نده میوفته گردن خودش ولی ینظرم زیاد حس ...

نه گزارش میده با بلایی که پارسال سرش اوردن مطمئنم گزارش میده

اخه شوهرم بعد مدتها اومده دیشب اولین شب پیشم بود بغلم کرده بود تو اوج احساسات این حرفو زد یعنی ذهنش ...

خب یکی هی زنگ بزنه بگ خودمو و میکشم و اینا  هرکی باشه درگیر میشه ذهنش  اصن بنظرم گارد راجب حرفاش نسبت به این خانوم نداشته باش ک همچی و بگه کلا چند ماه دیگ باهم سر و کار دارن 

در اینکه باید گزارش بده و مسیولیت اشتباه دیگران رو به عهده نگیره شکی نیس اما خیلیییی وقتا ادم ها قبل از خودکشی صحبت میکنن در موردش یعنی حرف زدن در مورد اسیب زدن به خود موضوع جدی و مهمیه 

خیلی میبینم اینجا مثل شما فکر میکنن و متاسفانه باید بگم اصلا اینجوری نیست

نه اتفاقا میگن 

اصلا ملاک نیست 

اکثر کسانی که خودکشی میکنن قبلش حداقل به یک نفر میگن