2777
2789

ما کلا اهل ریسک نیستیم هیچ کار ریسکی به عمرمون نکردیم می ترسیم کلا

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم میخام طلا بخرم میترسم بیاد پایین مثلا بشه ۸ یا ۹ 

بعد ضررر

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

خیلی بوده حد نداره 

مثلاً سال ۹۹ ۱۰۰ گرم طلامو به باد کرد به ۴۰ میلیون گرمی ۴۰۰ هزار فروختم

سال ۱۴۰۲ بخاطر اینکه خانواده ی مادرشوهر اذیت میکردم خونه هامون پیش هم بود خونه مون فروختیم ۲ میلیارد مفت مفت و الان مستاجریم

چند ماه پیش هم ۳۰ گرم طلا رو به باد دادم گرمی ۶ ت

خداجون هر لحظه شکرت 🙏❤️

زیاد بوده البته برا پدر بوده نه خودم

اولیش سر ارث و  میراث

دوم سر خرید یک خونه که عموم حدوده 2 میلیارد متاسفانه خسارت زد به پدرم

و کلاهبرداری یه نامرد از پدرم البته الان هم راست راست داره میگرده تو شهرشون

امسال یع ۱۰ تومن برا کنکور ک نشد باز موندم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

ما تصمیم اشتباه زیاد گرفتیم ولی دوبار که به بن‌بست خوردیم مقصرش ما نبودیم یه بار سال نود و هشت بخاطر نوسانات دلار تقریبا ورشکست شدیم چندسال طول کشید کارمونو دوباره راه بندازیم کمتر از یه ساله دوباره داریم کار میکنیم از زمان جنگ کارمون خوابید از جیب میخوردیم کلی از سرمایمونو از دست دادیم تازه کم کم دوباره داره راه میوفته که ماشه فعال شد امیدوارم اینبار به بن بست نخوریم واقعا دیگه نمیکشم

یه برهه همسرم درآمد زیادی داشت

و همش دنبال حرف اینو اون بود و از من مشورت نمی گرفت

تقریبی بگم

اندازه ی 600گرم طلا پول از دست دادیم

ثابل جبران هم نیست اصلاً 

خونه هم نداریم