2777
2789
عنوان

دوست دارم برم تایلند

136 بازدید | 10 پست

دوستان لطفاً دعا کنید هر چی زودتر بتونم برم  تایلند. خانواده به خصوص مادرم قبول نمی کنه میگه برای تفریح برو ولی زندگی نه من تصمیم صد درصد هست و واقعا نمیتونم این وضعیت رو تحمل کنم 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تایلند چی داری چ کوین‌ مثبتی داره من اصلا چیزی ازش نمیدونم 

یکی رو میشناسم میخواد تور تایلند بره هزینه زندگی اونجا چجوره کلا یه کم بگو ازش

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
تایلند چی داری چ کوین‌ مثبتی داره من اصلا چیزی ازش نمیدونم یکی رو میشناسم میخواد تور تایلند بره هزین ...

من فقط با توجه به شرایط خودم انتخاب کردم حالا مامانم میگه فعلا با تور بریم چطور هست بعدا برای زندگی کلا میخواد از سرم بندازه 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

یعنی چرا میخوای بری

تاپیک قبل گفتم کلا کشور مورد علاقم هست 

من فقط با توجه به شرایط خودم انتخاب کردم حالا مامانم میگه فعلا با تور بریم چطور هست بعدا برای زندگی ...

یه کم از کشورش بهم میگی؟ هیچی نمیدونم ازش 

هزینه ها چجوره فرهنگ ...

🌟نوری از یَزدان بَر رُخَت تابان🌟
یه کم از کشورش بهم میگی؟ هیچی نمیدونم ازش هزینه ها چجوره فرهنگ ...

هزینه زندگی در تایلند به شدت به سبک زندگی و شهری که برای اقامت انتخاب می‌کنی بستگی داره به طور کلی تایلند در مقایسه با خیلی از کشورهای غربی یک مقصد مقرون‌به‌صرفه محسوب می‌شه اما هزینه‌ها در شهرهای بزرگ مانند بانکوک و مناطق توریستی مانند پوکت بالاتر هست  بستگی داره بخوای پایتخت باشی یا نه 

مثلا بانکوک پایتخت ۸۵۰ دلار میخواد 

ولی چیانگ مای ۷۰۰دلار 

از لحاظ فرهنگ هم کلا با ایران متفاوت هست  

این که کلا اهل لذت هستند همیشه در حال خوش گذروندن 

۹۵ درصدشون بودایی هستند چهره خودشون رو باید حفظ کنند نباید تو جمع پرخاش کنند به هم و این که نه گفتند هم براشون سخت هست و مورد آخر بیشتر بدرد یک افرادی که مثل خودشون باشند از لحاظ عقاید و طرز فکر و... میخوره