2777
2789
عنوان

عزیزان ی لحظه میاین🥲

210 بازدید | 28 پست

امروز من تا ظهر مدرسه بودم ظهر اومدم خونه تا ساعت 4 بهش هیچ پیامی ندادم اونم هیچی نگفت، ساعت 4 ی استیکر فرستادم نوشته سلام من برم بخوابم دارم از خستگی پاره میشم منم اصن سین نکردم خوابیدم ساعت 6 نوشتم منم خواب بودم بعد اومده نوشته اوکی من برم بیرون کار دارم بعد برم باشگاه ساعت 9 برمیگردم بهت پیام میدم، گفتم اوکی، الان بهش پیام دادم خسته نباشی نوشته سلام خوبی گفتم سلام مرسی نوشته من برم حموم بیام بخوابم خستم،مدت زیادی نیست تو رابطه ایم خیلی تایم کمیه ولی روزای اول انقد ذوق داشت عکسمو میدید انقد ازم تعریف میکرد الان اصلا هی میگه بیرونم خونه نیستم باشگاهم چکار کنم بنظرتون؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزای اول و حرفاش و.... رو لطفاااا لطفاااا بذارید کنار

هفته های اول همه بهترین ورژن خودشون هستن و رابطه تو مرحله لاو بامبینگه

بله کاملاا درکت میکنم چون تو شرایط مشابه توام

ولی بدون تعارف تکلیف خودتو مشخص کن

خودتو گول نزن

بعدش ب فکر درس و مدرست باش از پسر جماعت چیزی درنمیاد برات

عزیزم من نخواستم از پسر برام چیزی در بیاد چیز طبیعیه که دیگه الان اکثرا توی 15 سالگی به بالا پارتنر دارن چه دختر چه پسر

خب اخه هی میگفت دوست دارم قرار بود بریم بیرون اول اصلا اون از من خوشش اومد

حقیقت اینه ک در حال حاضر سرده باهات

حرف ک بادهواس

در عمل هیچ علاقه ای بهت نداره

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

باشه مرسی:)

خیلی جدی باهاش حرف بزن دختر خوب

بگو که به عنوان یک پارتنر یا واست وقت بذاره و حداقل یکی دوساعت در روزشو بهت اختصاص بده 

یا اگر نیست بهتره که بره و فکرتو درگیز نکنه و به زندگیت برسی 

ولی سعی کن جوری رفتار نکنی که بیکاری و میخوای ۲۴ ساعته باهاش حرف بزنی

نشون بده که توام مشغله و درس و ... داری

عزیزم من نخواستم از پسر برام چیزی در بیاد چیز طبیعیه که دیگه الان اکثرا توی 15 سالگی به بالا پارتنر ...

طبیعی نیس15ساله ها دنبال پارتنر باشن نرمال هم نیس

فک نکن خیلی عاقل و دانایی

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

عزیزم من نخواستم از پسر برام چیزی در بیاد چیز طبیعیه که دیگه الان اکثرا توی 15 سالگی به بالا پارتنر ...

دختر عزیز به نظر من طبیعیه که توی این سن و سال بلوغ آدم به جنس مخالف جذب بشه ولی اگه درست رو بخونی بهتره اونایی که پارتنر نداشتن از بی پارتنری نمردن که یا یکی رو پیدا کن که تا تهش پات وایسه