من کسیم انواع کرم و ژل شستشو هارو امتحان کردم پوستم چربه همیشه جوش میزدم حتی راکوتان مصرف کردم بهترین دکتر شهرمون رفتم انواع قرص ها امااا هیچکدوم فایده مداشت تا کی؟ تغزیه مو رعایت کردم!این لوازم پوستی های الکی و گذاشتم کنار فقط و فقط ژل شستشو و ضدافتاب و ژل شستشو و یه ضد جوش دارم
آره واقعا بعضی وقتا فقط کافیه رعایت ساده ترین چیز ها رو بکنیم
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
نابینای زن نمای نامحترم درخواست نده 😒. بخون 👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹
مهمترین تاثیر رو روی پوست تغذیه و خواب میذاره و آب کافی خوردن من این ۳ مورد رو رعایت کردم پوستم آینه شد با اینکه کلا پوست چرب و مستعد جوشی دارم نفس بکشم جوش میزنم مخصوصا تغذیه غذای چرب و فست فود و شیرینی جات نخوری سریع پوست درمان میشه