2777
2789
عنوان

برای یک تازه عروس چه توصیه هایی دارین طبق تجربه

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 31 پست

۱ـکارهایی که توی چشم هست رو نصفه نیمه انجام بده مثلا ی دور از چای ها رو برای پدر شوهر و یا مادر شوهر ببر بریز و بیار با لبخنددددد و توی جمع کردن سفره هم کمک کن اما همه ی کارارو هم انجام نده البته اگه خواهر شوهر و جاری داری ی سری کار و تو انجام بده ی سری رو بزار اونا انجام بدن ولی اگه خواهر شوهر یا جاری نداری به مادر شوهرت در حد توان کمک کن... ۲ـبا جاری و خواهر شوهر زیاد صمیمی نشو احترام بزار ولی رفیق نشو چون هر چیم باشه قوم شوهرن خواهر شوهر و جاری هیچوقت برا آدم دوست نمیشن! ۳ـ احترام! احترام! احترامِ همسرت و خانواده اش خصوصاااا مادرش رو حسابی نگه دار حتی اگه بهت تیکه و کنایه انداختن یا با احترام و خنده جواب بده یا اصلا خودت رو ب نشنیدن بزن . ۴ـ هیچوقت بد همسرت رو‌ جلو خانواده اش و بد خانواده همسرت رو جلو همسرت نگو ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زیاد کار کن که بعد بشه وظیفه .نه اینکه کار نکنی بهت بگن انگار از دماغ فیل افتاده کار نمیکنه و... حد وسط و نگهدار .جاریها هر چقدر هم باهم خوب باشید در مورد خانواده شوهر اصلا و ابدا بددددددد نگو .شوهرت با خانواده اش مشکل خورد اصلا نگو. اونها بد هستند چون از یه خون هستند بعد باهم اوکی میشن و تو و هیچ کسی نمیتونه کاری کنه که همیشه با هم بد باشند هر چقدر هم تو فرشته باشی باز خانواده خودش براشون اولویت داره پس هرگزززززز بد خانواده اش نگو .تو دعواها شون هم دخالت نکن 

چجوری کاری کنم ک به دلشون بشینم و از من خوششون بیاد

نیاز نیست فیلم بازی کنی  خودت باش چرا اصرار داری به دلشون بشینی اونا خب انتخابت کردن  ومیخای زندگی جدیدی شروع کنی  شما جسارتا اگع آدم خوب مودبی باشی  خودبه خود همه دوستون دارن فیلم بازی نکن چون زود لو میری 😂

راجب توقع از شوهرم چی چه چیزایی باید بهش بگم

نباید چیزی بگی،الان دوره ایه که میخوای بشناسیش 

ببین چقدر حرف بقیه روش تاثیر میذاره

ببین توی جمع براش مهمه بهت بی احترامی نشه یانه! اگر اینها رو دیدی باید به روش بیاری و بهش بگی که فقط و فقط رفتار اون برات مهمه. 

اینکه احساس کنه بین شما و خانواده اش قرار گرفته یعنی نمیتونه زندگیشو مدیریت کنه

البته اینا در بدترین حالتن 

نگران نباش،خانواده ها دیگه اونطوری نیستن