2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قدرت خرید کمه .هیچ کی توانایی برنج دویستی نداره .شرکت ها خریدند الکی گرون کردند .این به ضرر کشاورزه

حالا ما که شغل همسرم محسوب نمیشه درکنار کارش انجام میده  ولی خیلیا تمام درآمدشون همون محصول .مردمم حق دارن نمیشه خرید 

احتکار درکار نیست خریدار نیست

من خریدار بودم آخه

اصلا مشتری برادرزن همین آقائه بودم هر سال

گف اینجوری شده

منم دیگه سفارشمو دادم طارم خریدم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خواهشاً و لطفا الکی جو ندین چرا اینقدر دوست دارید استرس بدین به همه اهچه برنجی چهارصده؟حالا درجه یک ...

چرامردم ما حقشون نیست درجه یک‌بخورن ؟چراناچار به خوردن برنج هندی وپاکستانی بشن 

ما قبلا میخریدیم ولی پیدا نکردیم خوشبخت هندی بود واقعا خوشمزس

من الان ی برنج میگیرم اسم نداره فقط نوشته برنج دانه خیلی حیلی بلند کیسه اش بمفش کرمی اگر دیدی بگیر خیلی عالیه

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چرامردم ما حقشون نیست درجه یک‌بخورن ؟چراناچار به خوردن برنج هندی وپاکستانی بشن

والا همچنین نیست که نخورن اگر نمی‌خوردن توی مغازه ها نبود همههه نمیتونن درجه یک بخرم که فکر میکنم اینکه درامد همه مثل هم نیست و طبیعتاً خریداشون هم‌متفاوته طبیعیه

خوبه که .هندیه پاکستانیه از کجا

هندیه 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️