2777
2789
عنوان

خواهشا بیایید کمک حالم بده

63 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من یه مشکل دارم بچه بودم به شدت حاضر جواب بودم و از حق خودم که هیچ از حق دوستامم دفاع میکردم اما همیشه مادرم و خواهرام دعوا می‌کردند که زشته باید نجیب باشی و در چنین مواقعی رهام می‌کردند من به خاطر ترس از رها شدن دیگه جواب دیگران را ندادم و این مشکل الان نهادینه شده تو وجودم. خداروشکر شوهرم و خانواده ش خوبند و هیچ وقت حرف دل شکن بهم نمی‌زنند چون من فوق العاده مهربان و محترم هستم باهاشون اما تو محیط کار و محیط خانواده م واقعا ناراحت میشم چون حساسم از طرفی نمیتونم بی اهمیت باشم و از طرفی برای حفظ آبرو و نجابت نمیتونم حرفی بزنم اما فوق العاده به هم میریزم گاهی و تو خلوت گریه میکنم اگر کسی بهم حرفی بزنه سردرد میگیرم اگه جواب بدم اون کوتاه نیاد حالم خیلی بد میشه و اون فضا رو ترک میکنم و میرم تو خلوت گریه میکنم و چند روز مریض میشم. ناگفته نمونه که زمان بلوغم یکی از بستگان مرحوم شد و مادرم ناراحتی اعصاب پیدا کرد و همیشه خودشو رو بچه ها تخلیه می‌کردند دوران بلوغ افسردگی شدید گرفتم و هنوز رگه هایی را دارم.

خواهشا بهم بگید چطور در چنین مواقعی میتونم به آرامش برگردم و خودمو آروم کنم بهم نریزم. چطور میتونم محکم باشم در مقابل رفتار آدما و چند روز فکر نکنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدیتیشن کناز اون حال و هوا بیرون کن خودتوهوش مصنوعی رو نصب کن و همه چیو بهت میگه

دعا میخونم اما حالم خوب نیست چرا نمیخوام دفاع کنم چرا نمیتونم بی اهمیت رد بشم 

شما میتونی با مدیتیشن بی اهمیت رد بشی؟

یعنی جواب را نمیدی و حال تونم بد نمیشه درسته؟

تا بتونم تو خلوتم به چیزهای خوب فکر میکنم

من این ماه داغون بودم 

ولی همش دارم تمرین میکنم جواب ندم و تو ذهنمم نیام دعوا کنم ولی گاعی در میره و روزمو خراب میکنه

از هوش مصنوعی کمک میگیرم

و تمرین میگه انجام میدم گاهی البته 

🤴👸.دلشاد هستم 

تا بتونم تو خلوتم به چیزهای خوب فکر میکنممن این ماه داغون بودم ولی همش دارم تمرین میکنم جواب ندم و ت ...

مممنونم از راهنمایی هات خوبه به نظرم

خوبه روی کاغذ هم بنویسم چیزای خوب را

مممنونم از راهنمایی هات خوبه به نظرمخوبه روی کاغذ هم بنویسم چیزای خوب را

دقیقا 

باید شکر گزاری رو شروع کنی

ریز ریز چیزهایی داری رو بشمار 

و رو کاغذیاداشت کن 

موفق باش عزیزم

🤴👸.دلشاد هستم