2777
2789
عنوان

جریان این عروووس چیههه

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 21 پست
من رفیقم هی میگه اعصابمو خراب کردهه🤣

🤣🤣یزیده

فقط 2 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

میدونی چرا؟ چون زنای جامعه ما آنقدر تبعیض دیدن نه شنیدن خورد شدن تا کسی میاد بگه که من مدافع حقوق زن ...

چقدر داری حق میگی ، حرف منم همین بود ، این زن های تریبون دار که یکسره داد حقوق زنان سر میدن فقط برای خودشون اب و نون میشه ، چه میدونن اون دختر توی روستا چه شرایطی داره یا هزاران مورد دیگه ، وقتی تمام بنیان های خانوادگی رو میکوبن و هی سکوت میکنیم پررو تر میشن ، یه نسخه ی زن ازاد رهای مهاجر تزریقی پارتی کن دارن برا همه تجویز میکنن به عقده ی من اینا بدترین ظلم رو به زن میکنن بدتر از اون مردا گاها. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر داری حق میگی ، حرف منم همین بود ، این زن های تریبون دار که یکسره داد حقوق زنان سر میدن فقط برای ...

سیاستی پشت حرفاشون هست وگرنه آدمی که دنیا دیده باشه میدونه وضعیت جامعه چخبره لبوبو  ماچا خوردن و آیفون انباکس کردن   نیست دغدغه مردم چیه با چی دست و پنجه نرم میکنه تا بتونه خودشو بالا بکشه نسخه نویسی برای هر کسی راحت نیست قضاوت هم راحت نیست اینو زمان کرد تو چشم من

حرفشون اینه حقوق زنان نداریم بله نداریم ولی چرا باید در ازای حق طبیعی خودمون از یکسری چیزها بگذریم میگن نمیخوایم مثل زمان قدیم باشه که زن رو به چشم کلفت میدیدن پس الان به چشم چی میبینین آقایونی که راحت طلب شدن زیر بار ازدواج هم نمیرن فقط چند صباحی با چند نفر وقت بگذرونن خرج کوتاهی کنن تموم شه بره اینه ارزش زن؟ یا بدون مهریه ازدواج بره برای اون اقا خونه و زندگی جمع کنه خدای نکرده اتفاقی بیوفته برای اون اقا سهم ارثی نداره یا بچه هاش چی پشتوانه نمیخوان 

فقط دارن صورت مسئله رو پاک میکنن و شدن حامی زنان که بر علیه زنانه این داستان ها 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

سیاستی پشت حرفاشون هست وگرنه آدمی که دنیا دیده باشه میدونه وضعیت جامعه چخبره لبوبو ماچا خوردن و آیف ...

عالی دقیقا . منم با زمان بهش رسیدم.  ولی کم سن ان و نمی دونن چی میگیم ی روز بیدار میشن که تمام بنیان های جامعه خراب شده 

عالی دقیقا . منم با زمان بهش رسیدم. ولی کم سن ان و نمی دونن چی میگیم ی روز بیدار میشن که تمام بنیان ...

زندگی دوتا کامنت اینستا نیست اینکه بتونن سازش پیدا کنن صبوری کنن هنره 

خود ماها با مشکلاتی بزرگ شدیم که تاثیرشو ممکنه هنوزم داشته باشه و با کمک یکی کم کم حل میشه یکم فقط رحم کنیم بد ذاتی نکنیم بخدا درست میشه

همونایی که تاپیک میزنن گله خانواده شوهر میکنن یا خود شوهرو  نقش پدر و مادر پر رنگه توی تربیت فقط به جای حرف مفت تمرکزمون باید رو کارای خودمون باشه کاش بفهمن انقدر کامنت منفی پسرارو نبینم که با حرف خانوم فلانی دخترامون رو مقایسه میکنن و هیت میدن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زندگی دوتا کامنت اینستا نیست اینکه بتونن سازش پیدا کنن صبوری کنن هنره خود ماها با مشکلاتی بزرگ شدیم ...

واقعا  همینه ، یه زن تو ایران واقعا باید پدرش در بیاد ، قبلا که از دست ناآگاهی های وحشتناک مردا می کشید الانم یه عده زن اینستاگرامی شدن مرجع تقلید ، مجبوری بسوزی  و سکوت کنی ، فکر میکنن زندگی یعنی همه رو به فحش ببندی کار خودتو بکنی بری جلو ... فارغ از اینکه زندگی خیلی  بازی ها داره  ، من به شخصه از این زن ها متنفرم و به نظرم عقل ناقص خودشون اصلا یاری نمی‌داد اینجور تولید محتوا کنن جامعه ای رو به هم بریزن حس میکنم قشنگ سازماندهی میشن از جایی . واگه هم خودشون به تنهایی اینقدر بی درک شدن دیگه خدا رحم کنه . هرروز چرت و پرت میگن و زندگی نداشته ی بی روح خودشون رو میکنن تو چشم چهار تا جوون . ب نظرم عقده ای هستن و فقط میخوان مردا خار و ذلیل بشن  

واقعا همینه ، یه زن تو ایران واقعا باید پدرش در بیاد ، قبلا که از دست ناآگاهی های وحشتناک مردا می ک ...

با این کامنت  خیلی موافقم اگه قبلا فقط ناآگاهی آقایون بود که اونم من مقصر مادرشون میدونم از بس دخالت بیجا و حسادت داشتن به عروساشون الان خانوم ها هم دو دسته شدن شاغل خانه دار میوفتن به جون هم دیگه

خانواده فمنیست ها دیدن داره نگاه میکنی به پدر و همسرشون میگی حق داره طفلی با این ریختی که اینا دارن ضد مرد باشن😂 ولی جالبه همسر و پدر خودشون عزیزه ولی خانواده بقیه اه پیفن

1
5
10
15
20
25
30
35
40