2777
2789
اصلا پزتم نده انقد هراس نداره که کسی ببیندتمنم مثلا با همسرم که دوست بودم‌ اینجوری نبود که منو خیلی ...

نمیترسه کسی بفهمه. چن وق پیش دوستش اومد پیشمون ولی حرف نزدیم زیاد. و بودم رفت. بعد اون بهش گفتم چرا دوستات و دوست دختراشون میان منم نمیاری تو جمع گف تو اصلا مثل اونا نیستی من دوس ندارم ببرم هرکسی یطوریع. دوس دختر قبلیشو همه جا می‌برد اما کلی خیانت کرده بود به پسره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیترسه کسی بفهمه. چن وق پیش دوستش اومد پیشمون ولی حرف نزدیم زیاد. و بودم رفت. بعد اون بهش گفتم چرا ...

پسری که با ادمای هول رفاقت میکنه عین خودشونه

زیادم گول این حرفا رو نخور مردا همیشه میگن همسر و دوست دختر قبلیمون خیانت کرد

اره بابااگه هم برفرض دوستاش انقد داغونن که میترسه یه دختر که باهاشه رو ببره تو جمعشون که بازم تکلیفش ...

همون دیگه

اصلا آدم درست حسابی خودش با آدم داغون نمیگرده

و الا پسرا با رفیقاشون ندارتر از این حرفان که از سر غیرت نخوان بگن کسی تو زندگیشونه

چون واقعا چیز خاصی نیس

دیگه مال من که ته یبوست بود دوستاش میدونستن این یکیو میخواد و باید رعایت کنن

اصلا خودش گفته بود به همشون

اینایی که قایم میکنن و ادا میان چون دختره تو آب نمکه و دارن باز دور و برو میپان واسه کیس جدید

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

خب الان قصدت ازدواجه؟اگه ازدواجه که طرف فکرنمیکنم قصد ازدواج داشته باشه طرز فکرشم بچگونست مرد زندگی ...

اینک دوستاش مارو ببینن یا مثلاً بیام یلحطع برن کاری نداره اما اینک بریم باهم بشینیم تو جمعشون بدش میاد. 

نمیترسه کسی بفهمه. چن وق پیش دوستش اومد پیشمون ولی حرف نزدیم زیاد. و بودم رفت. بعد اون بهش گفتم چرا ...

این که یکیشون بیاد پیشتون و رندوم ببینتتون فرق داره با این که خودش شما رو تو جمع دوستاش و دوس دختراشون ببره

اگه انقد حساسه پس خودشم نباید بره تو جمعاشون

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

همون دیگهاصلا آدم درست حسابی خودش با آدم داغون نمیگردهو الا پسرا با رفیقاشون ندارتر از این حرفان که ...

اره دقیقا

چه پسره کرم داشته باشه چه واقعا دوستاش هول باشن جفتش زنگ خطره

شما باشی میری مستقلی زندگی کتی؟ من لیسانس دارم میگیرم کم کم شرایطم بهتر میشه

من ازدواج کردم

ولی بدم نمیومد از زندگی مستقل از خانواده

بستگی به خانوادت داره

اره دقیقاچه پسره کرم داشته باشه چه واقعا دوستاش هول باشن جفتش زنگ خطره

حالا من میگم دوس نداری من تو جمعاشون باشم و به نظرت لولشون پایینه،اوکی خودتم نرو

دلیل نداره وقتی دوس دخترای اونا هستن تو هم بری

مثلا ماها خودمونم از وقتی جدی کردیم اونم دیگه تو جمع مختلط نمیرفت وقتی من نبودم،دوستاشم میدونستن که یکی هست و دیگه نباید بهش اصرار کنن

اینا چیزای خیلی ساده ایه که پسر باید رعایت کنه

دلیل نداره نبرتت یا تو نبریش

حالا من میگم دوس نداری من تو جمعاشون باشم و به نظرت لولشون پایینه،اوکی خودتم نرودلیل نداره وقتی دوس ...

دقیقا خیلی مسخرست که پسری که پارتنر داره خودش تنهایی بره تو جمعایی که بقیه پارتنراشونو میارن

بهانشم این باشه که دلم نمیخواد دوستام ببیننت

خب اگه انقد هول و کثیفن که به اونا اعتماد نداری اصلا چرا دوستی باهاشون

اگه نمیخوای بدونن هم بحثش جداست

دقیقا خیلی مسخرست که پسری که پارتنر داره خودش تنهایی بره تو جمعایی که بقیه پارتنراشونو میارنبهانشم ا ...

والا

بهونه اس

کلا معنی این کار اینه که عزیزم من میخوام بقیه رو هم بررسی کنم

و الا دوستات بدونن یکی تو زندگیته میخوان بخورنش؟😑

اگه هم انقد غیرتی هستی پس چرا زودتر عقد نمیکنی دختره رو؟

همه حرفاشونم عین همه یکم خلاقیت به خرج نمیدن😂

همون😂

دیگه دستشون رو شده

آخه جدی پسرا بر خلاف حرفایی که میزنن تو این مورد اصلا خجالتی و قایم بکن نیستن و خیلی هم رکن

این حرفاشونو به دخترای ساده میزنن که گولشون بزنن

چون میگم

یه درصدم اگه احتمال بده جمع مختلط دوستاش ناسالمه و در شان اون دختر نیس،خودشم نمیره به خاطر احترام اون دختر

همون😂دیگه دستشون رو شدهآخه جدی پسرا بر خلاف حرفایی که میزنن تو این مورد اصلا خجالتی و قایم بکن نیست ...

دقیقاااا تازه بین خودشون براشون یه جور حالت افتخار هم داره که مثلا مخ فلان دخترو زدن😂

دیگه این اداها مال اونیه که یه جای کارش میلنگه