با کسی یازده ماهه دوستم دوستاش با پارتنراشون میشه که میان پیش پارتنرم. اما بهش گفتم اونا میارم تو چرا نمیبری گف خودتو با اونا مقایسه میکنی؟ من دوس ندارم ببرم تو جمعشون اونا هرروز با یکی هستند که براشون مهم نیست . با مثلاً اگر جلو پنجره باشم تو شرایط نامناسب بهش برمیخورع . ینی چی؟ این قضیه خوبه یا بده؟ اینم بگم تو رابطه قبلیش خیلی اذیت شده بود از دست دختره. من دارم دیوونه میشم خیلی فکرم درگیره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استاتر این قضیه چه تاثیری رو زندگیت داره؟اگه واقعا دوست داشته باشه و قصدش ازدواج باشه به این چیزا نیست.من نه تنها نبردم تو جمع دوستاش حتی وقتی زنگ میزدم بهش هم با اسم کوچیک جلو اونا صدام نمیزد میگفت خیلی برام خاصی
من با داییم خیلی صمیمی هستم همه ی دوست دخترهاش رو پیش دوستاش میبرد و با هم میرفتن مسافرت و ...
ولی وقتی عاشق شد و دختره رو میخواست فقط به من نشونش داد اصلا هم دیگه توی جمع رفیقاش نبردش گفت دوست ندارم بعد از اینکه رفتیم هیچکدومشون کوچیک تری نظری درباره اش بدن و نگاه بد داشته باشن روش قبلیا برام مهم نبودن
داییم گفت دختری رو که پسرا میخوان به دوستاشون معرفیش نمی کنن