2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم چیکار کنم خانوادمم از مجردیه من خسته شدن

سنی نداری که

الکی از ترس سن به این پسرای دوزاری نچسب

پسر اگه انقد روت حساس باشه میاد خواستگاری و تمام

اکثرشون ببخشید زرزر میکنن

عرضه ندارن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

نمی‌دونم چیکار کنم خانوادمم از مجردیه من خسته شدن

استاتر این قضیه چه تاثیری رو زندگیت داره؟اگه واقعا دوست داشته باشه و قصدش ازدواج باشه به این چیزا نیست.من نه تنها نبردم تو جمع دوستاش حتی وقتی زنگ میزدم بهش هم با اسم کوچیک جلو اونا صدام نمی‌زد می‌گفت خیلی برام خاصی

سنی نداری کهالکی از ترس سن به این پسرای دوزاری نچسبپسر اگه انقد روت حساس باشه میاد خواستگاری و تماما ...

شما باشی میری مستقلی زندگی کتی؟ من لیسانس دارم میگیرم کم کم شرایطم بهتر میشه

ی راهکاری ب من بدین خیلی دارم عذاب میکشم

خب الان قصدت ازدواجه؟

اگه ازدواجه که طرف فکرنمیکنم قصد ازدواج داشته باشه طرز فکرشم بچگونست مرد زندگی نیس

اگه هم واسه سرگرمی میخوای که خب ادامه بده

استاتر این قضیه چه تاثیری رو زندگیت داره؟اگه واقعا دوست داشته باشه و قصدش ازدواج باشه به این چیزا نی ...

اصلا اسممو نمیاره یبار دوستش بود پیشش گف کیه اینم در جواب گف خانم بچهان

پسرا دختری رو که دوست دارن به دوستاشون اصلا نشونشون نمیدن اینکه میگن تو آب نمکی چرته

دقیقا همین طوره.بالاتر هم گفتم من حتی زنگ هم میزدم جلو دوستاش با اسم صدام نمی‌زد اینقدر روم تعصب داشت

واقعا ؟ یعنی میشه حساب کرد؟

اره 

من با داییم خیلی صمیمی هستم همه ی دوست دخترهاش رو پیش دوستاش می‌برد و با هم میرفتن مسافرت و ...

ولی وقتی عاشق شد و دختره رو میخواست فقط به من نشونش داد اصلا هم دیگه توی جمع رفیقاش نبردش گفت دوست ندارم بعد از اینکه رفتیم هیچکدومشون کوچیک تری نظری درباره اش بدن و نگاه بد داشته باشن روش قبلیا برام مهم نبودن 

داییم گفت دختری رو که پسرا میخوان به دوستاشون معرفیش نمی کنن

چه زبون باز هم هستپسری که براش جدی باشی اتفاقا همه جا پزتو میدهبه قول دوستان تو اب نمکی

اصلا پزتم نده انقد هراس نداره که کسی ببیندت

منم مثلا با همسرم که دوست بودم‌ اینجوری نبود که منو خیلی ببره تو جمع دوست و رفیقاش

ولی از این که ببیننمون هم وحشت نداشت

پسری که قایمت میکنه و اقدامی هم برای ازدواج نمیکنه یه کرمی به باسنش هست 

شک نکن

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

اصلا پزتم نده انقد هراس نداره که کسی ببیندتمنم مثلا با همسرم که دوست بودم‌ اینجوری نبود که منو خیلی ...

اره بابا

اگه هم برفرض دوستاش انقد داغونن که میترسه یه دختر که باهاشه رو ببره تو جمعشون که بازم تکلیفش معلومه نسخشو باید پیچید

دقیقا همین طوره.بالاتر هم گفتم من حتی زنگ هم میزدم جلو دوستاش با اسم صدام نمی‌زد اینقدر روم تعصب داش ...

دقیقا من چون از بچگیم همش با پسرا بزرگ شدم خیلی هم با دایی هام صمیمی بودم اینا رو میگفتن 

اصلا اسممو نمیاره یبار دوستش بود پیشش گف کیه اینم در جواب گف خانم بچهان

خب اگه دوستاش در این حد هول و داغون باشن که پس چرا باهاشون درارتباطه و صمیمین اگه مثل اونا نیست؟؟

این باز خودش زنگ خطره اسی