2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 574 بازدید | 81 پست
😭😂کمه برای من هر چقدر فحش

حیف که من با ادبم  وگرنه  یه فوشایی بت نیدادم فوشای  مادر  زن پیشش قربون صدقه بودن 😂😂

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره خدا خیلی لطف داشت 🥲🥲🥲اما شوهرم خیلی سرد رفتار کرد

بیین اون ک حققققق دااره ولی همین ک بچه رو ببینه همه اون گذشته لعنتی رو فراموش میکنه امیدوارم توام ب اون گذشته فک نکنی از جات بلند شی زندکی از نو بسازی و تغیر کنی 

عشقممممم فقط امین ❤️

آره درسته واقعا این مدت خیلی از حرفایی که زدی تو ذهنم پلی شد واقعا ممنونم ازت

کاش فقط خراب نکنی  تشکر نخواستم  بخدا واقعا برام مهمی😢

ی چیزی برات بعدا اونور تعریف میکنم   کیف کنی خودت

میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

بیین اون ک حققققق دااره ولی همین ک بچه رو ببینه همه اون گذشته لعنتی رو فراموش میکنه امیدوارم توام ب ...

ملوووک با ادبی بیفایدس  ولم کنننن بزا فوشش بدم 😁😂🤣🤣

بیین اون ک حققققق دااره ولی همین ک بچه رو ببینه همه اون گذشته لعنتی رو فراموش میکنه امیدوارم توام ب ...

آره  درست میگی 

دیگه امیدوارم بچه داری باعث شع یادم بره 

درخواست ندین. لایک نکنید. 

من فعلا برم  بعدا میام  دخلتو میارم 🤨😂